Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikii24

Silny ból w podbrzuszu po stosunku.Pomocy

Polecane posty

Gość Wikii24

Witam. Pomóżcie mam problem. Wczoraj po stosunku z chłopakiem dostałam mocnego bólu podbrzusza( chyba jajników) nie mogłam chodzić i miałam problemy z oddawaniem moczu, brzuch zrobił mi sie nabrzmiały. Po tabletkach bol ustąpił tylko troche i czuje go do dziś.Musze isc do ginekologa, wiem ale sa odległe terminy. Powiedzcie czy miałyście coś podobnego? i co to moze byc?

Nie miałam czegoś takiego ale radzę Ci iść prywatnie. Albo do szpitala jeśli ból jest o charakterze ciągłym.

Gość wykidajło
możesz mieć endometriozę. jednym z objawów jest podobno właśnie ból po stosunku

Gość mn88
To może być też zapalenie przydatków, ja bym poszła prywatnie natychmiast, albo do szpitala na dyżur, z tym nie ma żartów, a konsekwencje mogą być poważne, nawet bardzo.

Gość Pierwsze konwalie
Mi tak się zaczęło zapalenie pęcherza, po południu następnego dnia już sikałam krwią, wcisnęłam się na chama do lekarza. Przeszło od razu po Furaginum, potem łykałam jeszcze Prouro. A wszystko dlatego, że się wtedy nie wysikałam po stosunku. Tzn, nie wiem na 100% że to od tego, ale tak podejrzewam. Ale oczywiście u Ciebie może być coś innego. Jak sikać, to Cię boli czy nie?