Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraAnna1234

Moi rodzice nie akceptują związku ze starszym facetem

Polecane posty

Gość SandraAnna1234

Moi rodzice nie akceptują mojego związku ze starszym facetem. Jest ode mnie starszy o 24 lata (ja mam 30, on 54). Co mam robić? Dodam tylko, że nie wygląda on na swoje lata

jesli chcesz z nim byc, to nie patrz na rodzicow, ale obawiam sie ze po czasie to sie rozpadnie. Ty bedziesz miec 45, a on 69...wiesz jak to bedzie. A gdy Ty bedziesz miec 60 to on juz mozliwe, ze nie bedzie zyl. Klopoty z erekcja zaczna sie juz niebawem i powoli bedzie on ci brzydnac.

Gość taaak rzuć go
bo tatuś i mamusia ci każą :O masz 30 lat, czy 3?

Gość zauroczonaaa86
ja sie własnie zauroczylam w starszym...ja mam 25 a on 49:-o masakra...jakas ...nie sądziłam ze kiedys taki facet moze na mnie podzialac...w sumie to ja nie chce z nim związku..ale np.romansik czy dziki sex?:P hmmm to by bylo cos:D

Gość ale musisz niestety mieć też
młodego byczka w swoim wieku, żeby chciał mu co jakiś czas oddawać krew, by mógł starowinka poczuć młodą krew żyłach i bzyknąć ciebie od święta.

Gość zauroczonaaa86
zawsze jak mnie widzi,a jest to naprawde rzadko...bo powiedzmy ze widzimy sie na innym gruncie niz prywatnym...prawi mi komplementy,mówi jaka to ładna jestem,pyta co u mnie itp....kurde,że tez on musi tak na mnie dzialac:D

Gość kdjfgdxkjfghjd
niech rodzice spadają. wkurza mnie to, że rodzice we wszystko się wtracają, mam normalnie obsesję na tym punkcie. rodzice brrrrr

Gość ale musisz niestety mieć też
a który ojciec, chciałby mieć zięcia starszego od siebie, puknij się w ten durny łeb, głupia babo, a facet ma kryzys wieku średniego, a ta durna ma kisiel w majtkach dla takiego starego pryka.....

Gość taaak rzuć go
ale musisz niestety mieć też - komuś żal dupsko ściska, że na jego widok żadna nie ma kisielku w majtkach, a na takiego starego niejedna? :D

Gość kdjfgdxkjfghjd
a co kogo obchodzi, czego chce ojciec czy matka. jeślem, a im nic do tego, jeśli ona jest szczęśliwa, to niech sobie będzie z tym faceteme , a im nic do tego. dorosla jest. I niech rodzice leca na księżyc, całe życie tylko by układali życie swoim dzieciom. ja też mam takich wtrącających i mam juz na nich uczulenie. Przestaję ich szanowac... ale sami sobie winni

Gość bo takie ofermy i ciamajdy
tylko jak on ją przerucha i puści kantem, to ona do mamusi wróci i rodzice będą robić dobrą minę do złej gry i przemykać sie chyłkiem pod ścianami, by ich sąsiedzi nie widzieli, że mają taką córkę nieudaczną, że tylko jakieś stare pryki z odzysku się nią interesują.......

Gość Zuzanna Ameliiia
Roznica 24 lata to sporo roznica jak na staly zwiazek - jesli taki planujesz. 54 lata to dosc powazny wiek i wielu panow w tych latach zbliza sie do polskiej srednej zawalu. To chyba o tym mysla Twoi rodzice jesli nie aprobuja Twojego zwiazku. Z drugiej strony masz 30 lat i jakie perspektywy na inny zwiazek, jesli z tego mialabys zrezygnowac?