Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZARAZ WRACAM

CZY SCHUDNĘ ??

Polecane posty

Gość ZARAZ WRACAM

Mam pytanie do osób , które się znają na sporcie i na zywieniu , albo same przeszły proces odchudzania i będą wstanie mi pomóc. Jeśli na początek będe : *biegać truchtem w parku 2 km , *będę do pracy chodzić i wracać z niej na nózkach ( czyli 3 km) chodzę do pracy 3 razy w tyg , jestem studentką . * będę każdego dnia masować ciałko BAŃKAMI CHIŃSKIMI * będę ćwiczyc w domku , tzn , brzuszki , rozciąganie , przysiady itp * nie będę jesć słodyczy , fast foods_ów,żadnych majonezów , parówek , jasnego pieczywa , kisieli,i innych tłustych i niezdrowych produktów.) Powiedzcie mi czy to coś da i w jakim stopniu . Jesli chodzi o kwestię jedzenia , to będe jadac co 3 h , zdrowe i wartościowe posiłki )

coś da ale ten punkt ,,będę każdego dnia masować ciałko BAŃKAMI CHIŃSKIM'' szybko ci się znudzi;) daje ci na to 3 dni;)

Gość Pudelek Kozaczek Pomponik
Nie ma bata że nie schudniesz, ale musisz być konsekwentna i wytrwała.

Gość ZARAZ WRACAM
słuchajcie , Jeśli chodzi o masowanie bańkami to nie ma problemu , kiedyś jak byłam w liceum , robiłam to i efekty były świetne ! To sama przyjemnośc , lecz czasochłonna . Kiedyś wazyłam 52 kg , a teraz przez studia utylam , i ważę 64 kg . Mam 170 cm wzrostu . problemem były nawet jak wazyłam te 52 kg boczki koło brzucha i te takie na bokach pod posladkami- ewidentnie sam tłuszcz. Zapuściłam się okropnie ! . Więc jak myślicie , pomoże mi to ?

Gość ZARAZ WRACAM
UPPPP

Gość ZARAZ WRACAM

Gość ŚREDNIEWIECZEEE
? ? ...hmm

Gość ZARAZ WRACAM
Up

Gość ZARAZ WRACAM
uop

Gość gggggrrrr
A te banki chinkie- co to? Daje rezultaty?

Gość ZARAZ WRACAM
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://zostanmotylem.pl/attachments/Image/banka1.jpg&imgrefurl=http://zostanmotylem.pl/uslugi.php&usg=__D-OUxpa0ffkw3oj0-UF8vqh-bmk=&h=427&w=640&sz=33&hl=pl&start=21&zoom=1&tbnid=rhXNvftQu4sicM:&tbnh=128&tbnw=174&ei=pivQTYHkI4Gc-wbDoYnrCQ&prev=/search%3Fq%3Dba%25C5%2584ki%2Bchi%25C5%2584skie%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26biw%3D1126%26bih%3D448%26tbm%3Disch0%2C626&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=408&page=3&ndsp=10&ved=1t:429,r:2,s:21&tx=65&ty=92&biw=1126&bih=448 coś takiego , wpisz w google

Gość gggggrrrr
Juz poczytalam. Czyli normalnie- trzymamy w dloni i masujemy, a efekty są wg Ciebie?

Gość ZARAZ WRACAM
pamiętam jak rozpoczęła się moja przygoda z bańkami , jakoś właśnie na kafe poczytałam o rzekomych bańkach co pomagają , i kupiłam je w aptece , pierwsze 3 użycia były wręcz okropne , BOLAŁO ! , miałam gdzie niegdzie takie czerwone kropeczki , ale z czasem to się stało przyjemnoscia i juz nic nie bolało , wręczy było relaksującą chwilą . efekty ...

Gość ZARAZ WRACAM
pamiętam , że bezposrednio po masażach miałam cellulit jakis taki ... wytężony wręcz , okropnie top wyglądało , ale robiłam swoje dalej ! i uda stawały się smuknejsze , nogi takie jędrne , skóra jednolitsza , ja chudsza i cm ubywalo ;);) a cellulitu prawuie nie mialam , no a teraz studia i COME BACK my cellulit !;/;/

Gość gggggrrrr
Ile razy w tygodniu masaz? W aptece kupie je? Moge brzuch masowac?

Gość ZARAZ WRACAM
na początek , rób co 3 dni , ja robie każdego dnia , ale to tez zalezy od skóry , nie mam sklonnosci do pękających naczynek więc wiesz ... tak 22 zł ;);)

Gość gggggrrrr
Dzieki:) A tak poza tym- odpowiadajac na Twoje pytanie- schudniesz i ujedrnisz cialo :) Powodzenia:)

Gość ZARAZ WRACAM
NIE DZIĘKUJE :) Tylko szkoda , ze więcej osób nie wypowie się ...