Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria88

yasminelle

Polecane posty

Gość daria88

Witam was kobietki:-)mam pytanko. Od miesiąca biorę yasminelle no i miałam plamienie.Pod koniec opakowania było słabsze. Teraz zachorowałam i biorę antybiotyk cipronex. W piątek wzięłam oststnią tabletkę. Od wczoraj bolał mnie brzuch na okres i rano myślałam że dostałam miesiączke bo miałam troszkę krwi, natomiast teraz mam tylko ciemne plamienie co to może oznaczać?czy tabletki mnie nie chroniły i mogę być w ciąży?podczas brania cipronexu nie uprawiałam sexu tylko dzień przed poradźcie mi prosze.pozdrawiam

plamienie to pewnie początek okresu, a poza tym wiele dziewczyn ma przy braniu tabletek bardzo słaby, skąpy okres wiec tak to może wyglądać, ale pewnie się rozkręci na pewno w ciąży nie jestes, skoro nie uprawiałaś seksu przy brani antybiotyku, spoko

Gość daria88
tylko że to nie jest nawet krwawienie tylko ciemne plamienie juz sama nie wiem:/

rozkręci się, tak na początku moze byc nie martw sie

Gość daria88
dzięki poczekam jeszcze troche ale jakoś dziwnie to wygląda...a po drugie to się cieszyłam z chłopakiem że zaczynam brać tabletki, że nie będziemy musieli uważać a tu same kłopoty eh:/

ale to jest dopiero twoje 1 opakowanie, organizm sie musi przyzwyczaić do hormonów i to nie jest dziwne tylko tak bywa na początku brania, niczym sie nie przejmuj

Gość daria88
no wiem może sie scizuje...,brałam 2 lata temu cilest i wszystko było ok normalnie miałam okres