Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy poronienia

kto po 3 poronieniach urodził dziecko?

Polecane posty

Gość trzy poronienia

A więc krótko: 1. ciąża obumarła w 9tc - łyżeckzowanie rok starań 2,3 poronienie samoistne i co dalej? opcje: 1. źle wyłyżeczkowana macica 2. genetyka 3.zespół fosfolipidowy słowa lekarza

Gość trzy poronienia
jak mnie to wkurza 2 lata po slubie i nie mozemy miec dziecka... nie dosc ze tesciowa wywalila nas z domu to jeszcze to porazka zyciowa

Gość trzy poronienia
w sensie malzenstwa z waszej rodziny wszystkie MAJA DZIECI

Gość trzy poronienia
WIEM WIEM TAK PISZE.... zale sie.... bo co mi pozostalo plakanie po katach wycieranie lez w ciuszki dzieciece......? no co mam zrobione podstawowe badanie a pozostly mi te co napisalm wyzej.... diopiero przy 3 podejsciu lekarz zachowal sie ok inni byli nastawieni na kase. ale fakt jest taki ze maz teraz nie pracuje a ja od jutra z cv ide na miasto...jejku jak mnie to boli

Gość trzy poronienia
dzieki dzieki

Gość marysia84
Nie martw się, trzeba znaleźć przyczynę a potem leczyć się. Troszkę cierpliwości i pogody ducha przynajmniej wiesz ze zajść w ciąże możesz tylko problem z utrzymaniem. Powodzenia

3 poronienia - ja jestem po 4 poronieniach i 23.03 na świat przyszła mała Panna Wiktoria. Fakt leczyłam się przez prawie rok immunologicznie w Łodzi.

oooo a o immunologii nikt nie wspomniał, ale mi też, dowiedziałam się od koleżanki która była po 2 poronieniach a teraz ma bliźniaczki ba mają już po 3 latka