Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biseksualna_ja

Lesbijskie doświadczenia

Polecane posty

Gość biseksualna_ja

Cześc, niedawno poznałam pewną dziewczynę. Bardzo milo nam sie rozmawiało, było trochę flirtu... :) Spodobała mi się a ja (mam nadzieję ;) ) jej. Zobaczymy się w piątek i mam nadzieję, że wkrótce okaże się, czy coś z tego wyniknie. To byłoby moje pierwsze takie doświadczenie Póki co może wy podzielicie się jakimiś przeżyciami erotycznymi z dziewczynami? Z chęcią poczytam i obiecuję, że jeśli coś się u mnie wydarzy to napiszę

Gość sophia999999999
zdarzylo sie i bardzo milo to wspominam :) to byla zakrapiana impreza u mojego kolegi z ogolniaka. wzielam ze soba dwie kumpele ze studiow. gralismy w butelke i kilka razy wypadlo na mnie i ja (naziwjmy ja X). po jakims czasie strasznie sie nakrecilysmy - nie potrzeba bylo slow. znalazlysmy ustronne miejsce (pokoj na pietrze) i zaczelysmy zabawe... zrobilysmy sobie minetki, zupelny odlot... miala swietne cycki i dobrze calowala... nawet nie wiem ile to trwalo. do dzis to wspominam, choc teraz jestem mezatka :) niestety kontakt sie urwall bo rok pozniej wyjechalam za granice

Gość sophia999999999
bardzo mnie podnieca sama mysl ocierania sie nawzajem cyckami i cipkami :)

Gość przyszła
Fajne, to coś jakby ślimak łaził po ślimaku. Tylko te wersje bez skorupki.

Gość biseksualna_ja
Mnie bardzo podniecają piersi... szczególnie takie mieszczące się w dłoni :)

Gość mnbmgfdrtyuion
upupup bo fajny temat

Gość Aga 1

Dla mnie to chore. Nie rozumiem jak dwie baby mogą się wzajemnie lizać.

Przykro mi się przyznawać ale miałam zboczoną kuzynkę jeszcze w szkolnych latach. Przyjezdzała do nas na wieś na wakacje. Miałam z nią pierwsze doświadczenia tego typu. Obmacywała mnie, wsuwała rękę pod ...enkę, pod majtki, a jak nie było nikogo z dorosłych w domu to kazała mi się rozbierać całkiem do naga. Sama oczywiscie też wyskakiwała z majtek i to bardzo chętnie. Zmuszała mnie nie tylko do lizania cipy ale i do wsuwania języka między pośladki. Po prostu stawała do mnie tyłem, rozchylała pośladki dłońmi i kazała mi tam dotknąć językiem. Dziś czuję niesmak na samo wspomnienie jak brązowy odbyt kurczył się i rozszerzał pod moim napierajacym językiem. Nie rozumiem jak wtedy mogło mi się to "podobać" skoro nigdy nie wzbraniałam się przed jej zboczonymi praktykami. Chociaż mnie mozna jeszcze zrozumieć, bo byłam młoda i głupia ale ona była znacznie starsza. Pamiętam, ze miała pełne piersi i czarne gęste owłosienie łonowe (w tamtych czasach nie było jeszcze mody na golenie).

Gość Bonzo konzo
48 minut temu, Gość Aga 1 napisał:

Chociaż mnie mozna jeszcze zrozumieć, bo byłam młoda i głupia ale ona była znacznie starsza. Pamiętam, ze miała pełne piersi i czarne gęste owłosienie łonowe (w tamtych czasach nie było jeszcze mody na golenie).

To ile miałaś wtedy lat?