Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła i dobra zarazem

SEX SEX SEX jestem uzależniona!!!!

Polecane posty

Gość Zła i dobra zarazem

Dobra tytuł na zachętę był tylko. Podoba mi się pewien chłopak i jestem pewna że ja mu się podobam też. (mam 18 lat, chodzę do 2 klasy liceum). Tyle, że sytuacja jest trochę dziwna... Raz się spotkaliśmy poza szkołą, ale on zaczął wydzwaniać po kolegach i się chwalić , że się z nim umówiłam. Wkurzyłam się, że mnie traktuje przedmiotowo, zapakowałam go do tramwaju a sama poszłam sobie na chatę. Potem w sumie śmieliśmy się z tej sytuacji. Teraz jednak w moim uczuciu do niego coś się zmieniło, w szkole dużo ze sobą gadaliśmy, tyle, że jest problem - on jest rok starszy i skończył liceum. Więc boję się że nigdy go nie zobaczę już... Niedawno on znów proponował spotkanie, ale w sumie się nie dogadaliśmy, on obawiał się, że go znowu zrobię w jajo. Mam jego numer, on nie ma mojego, czy jeżeli zadzwonię nie będę natrętna? Proszę o radę!

Gość Kubica
Ja bym napisał smsa i zbadał sytuacje jakoś xD

Gość Zła i dobra zarazem
temat to był tylko tak o żeby ktoś zajrzał. ; d czy wygrał casting, facetów w rządku nie ustawiałam i nie wybierałam najlepszego, tylko po prostu on mi się spodobał. ; p wolę jednak zadzwonić niż pisać, tylko nie wiem czy nie będę się narzucać w ten sposób. ; p

Gość Zła i dobra zarazem
sama nie wierze, że siedzę na tym debilnym forum i dodaje jeszcze swoje debilne tematy. Poracha z mojej strony. ; d