Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimex

Tematy intymne. Zadawajcie pytania razem rozwiazemy problem z innymi internautam

Polecane posty

Gość Anonimex

Tematy intymne. Zadawajcie pytania razem rozwiazemy problem z innymi internautami.

W sumie niegłupi wątek... Czy anal jest bardzo zły bez wcześniejszej lewatywy ?

Gość Anonimex
PISAC

Gość antel z polic majster
sputnik jak ktoś lubi brąz to nie :p :O

Gość Anonimex
Moim zdaniem przed sexem analnym nalezy wykonac lewatywe. Lub uprawiac w gumce. Poniewaz tam gdzie wkladamy nie koniecznie jest czysto i mozna sie zarazic.

Gość justynazkraowa
Gdy przeważnie leżymy z moim chlopakiem to on piesci moje piesci ale bez zdejmowania koszulki poprostu wprowadza rece pod spod jak ja mam go piescic w tym czasie ?

Heureka ;] ktoś następny ma pytanie ;] zapowiada się ciekawy temat xD

Hmmm ;-) Mnie w takim układzie zadowala każdy dotyk w obszarze krocza ;] oczywiście z rozpiętymi spodniami ;] albo delikatny dotyk przez bieliznę, albo ... troszkę ostrzej - bez =) Ale przy rozgrzewce nie rób tego za szybko xD Czasami fajny jest taki subtelny delikatny dotyk w tamtych okolicach.

Gość justynazrakowa
wlasciwie nigdy tego jeszcze nei robilam i ciezko mi sie nie tyle co przelamac co nie wiem jak mam go dotykac

Gość ja tak zapytam
może jacyś starsi koledzy będą wiedzieć. Czy jak mam za krótkie wędzidełko to czy będzie mnie bolało podczas sexu? Czy muszę iść na operacje przed pierwszym razem?

Gość Anonimex
Moze namowisz twojego chlopaka zebyscie robili to bez ubran. Lub na zmiane raz ty raz on. ;)

A! ;-) No to przełam się , jemu napewno nie będzie źle. Faceci są bardzo prości - zaufaj mi - każdy dotyk w tamtych okolicach - możesz zacząć od wewnętrznych części ud, lub części pod paskiem ;] Myślę że jeśli jest na tyle odważny by dotykać Twoich piersi kiedy Ty jeszcze się nie przełamałaś to jak będzie to chwilę kontynuować to może czasem SAM naprowadzić Twoją rękę tam... a jeśli nie to pamiętaj - wewnętrzna część ud jest bardzo wrażliwa ;] od wewnętrznej częsci ud, przez pachwinę do tego miejsca pod paskiem - POLECAM!

Gość justynazkraowa
ostatnio mnie obslinil tem ludzik z krocza co to moglo byc i dlaczego

Nie no ... skoro dziewczyna się stresuje na samą myśl dotknięcia go tam to nie ma mowy raczej o tym żeby oboje się rozebrali ;] Posłuchaj mojej rady - Anonimex - nie zadowoliło by Cie coś takiego na początek ( Wiedząc że laska jest strasznie wstydliwa ) ?

Gość Anonimex
nie wiem moze przeziebiony byl mial katar

Gość justynazkrakowa
nie podszywaj sie podemnie gaddzie

Gość Anonimex
znaczy nie wiem czy dobrze rozumiem? tam tzn. gdzie?

Gość Anonimex
Justynazkrakowa mozesz go smialo dotykac nic nie uszkodzisz. Masuj mu jadra i zoladz reka. To podnieca.

Ale myślę że ona wie o tym że to nic nie szkodzi xD Zapamiętaj dziewczyno! KAŻDY dotyk w okolicy krocza jest przyjemny i na rozgrzewkę wręcz idealny =) możesz spróbować go czasem >>>TYLKO DELIKATNIE

Gość Anonimex
Walic sie i nie podszy sie podemnie.

Gość Anonimex
Spokojnie powoli jedz po jego torsie potem nizej do wewnatrz ud po pachwinie jadrach (delikatnie) puzniej ruchem gora dol poruszaj jego meskoscia a dalej to was poniesie samo. ;)

Gość KingSex
Mam pytanie ale na powaznie mam 15 cm dlugosci wiadomo czego. Czy to wystarczy aby zadowolis kobiete.?

Spokojnie ;] w sumie większość zależy od Ciebie i od wymagań kobiety - ale nie miej kompleksów xD Dobra gra wstępna i zadowolisz każdą. "liczy się magik a nie różdżka" xD

Gość KingSex
15 cm to malo srednio duzo? Czy dziewczyna bedzie sie smiac z takiego rozmiaru?

Poza tym są pozycje które pozwalają na głębszą penetrację =) co "dodaje Ci długości"

Nie , coś Ty ;] to w sumie średnio ;] zdarzają się po 20... zdarzają się też po 14 ;] Ale stary ;-) czym Ty się w ogóle przejmujesz - jeśli chodzi Ci o czysty seks to nie interesuj się tym czy jej się podoba - ma się Tobie podobać... a jeśli chodzi o seks w związku to BĘDZIE się jej podobać jeśli się do tego przyłożysz ;] tzn gra wstępna itd xD

Średnia długość w polsce to 15-16cm z tego co wyczytałem w necie najmniejszy to około 9 a największy około 22-23