Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od latd to samo

Od 7lat choruje na depresje,nie mam juz sily ! :( zmarnowalam mlodosc

Polecane posty

Gość od latd to samo

mam juz 25 lat,pelno lekow,kilku lekarzy, raz lepiej raz gorzej,co z tego ze nie mam mysli samobojczych? Zmarnowalam mlodosc. Moje zycie to praca komputer i jedna kolezanka...ktora tez ma problemy. Nikt mi nie potrafi pomoc, czuje sie jak smiec,strasznie wygladam i trace nadzieje na lepsze zycie. Wegetuje

Gość ,ehubrehu....
ja od 3lat walcze zfobia spoleczna i nerwica. Z niewielkimi rezultatami :O umre przed komputerem albo w pracy w kiblu :O

Gość wiecie co...
nie miałaś nigdy chlopaka? ja mam depresje od 5 lat , teraz mam 21...

Gość od latd to samo
mialam dawno temu,ale to byla krotka znajomosc 3 miesieczna. Czasami zaluje,ze sie urodzilam. Jestem tak naprawde nikim :( niczego nie osiagnelam,nic nie mam, ani urody,pieniedzy,milosci,znajomych,szczescia. Nawet zdrowia nie mam ,ciagle problemy z nerkami, a wczoraj dowiedzialam sie,ze mam candidie, grzybica ukladu pokarmowego :O nic tylko sie zabic,ale nie zrobie tego rodzicom i ciagle po cichu licze na lepsze zycie

Gość wiecie co...
mnie też przy życiu zawsze trzyma mysl o rodzicach, musze sie nimi zając jak beda starzy :( ja miałam miłość . ale ją straciłam. to gorsze niż brak miłosci :( bo już nie mam nadziei

Gość wiecie co...
nieprawda! ja kiedys marzylam o miłości... a gdy już go poznałam to okazał się lepsze niż marzenia... teraz mam super wysokie wymagania i nikt już im nie sprosta :(

Gość rowereek
Napisz na gg, wyjdziemy na rower 34467 328

Gość wiecie co...
wątpię... myślałam że już go nie kocham , a to znowu wróciło, nie idealizuję, kłóciliśmy się sporo. ale teraz widzę , że życie to nie bajka, w każdej parze są kłotnie, a dla mnie to było złe

Gość taki jeden normalny chyba
ee tam ciągle tylko narzekacie co ja mam powiedzieć ? ja jestem garbaty i mnie tez żadna nie chce nic tylko się palnąć w łeb