Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaalammana

Tak sledze to forum juz jakis czas i jestem zalamana:/

Polecane posty

Gość Zaalammana

Zaczynam tracic wiare w ludzi. Faceci szukaja samych superlasek, baby megaprzystojniakow, zaradnych, niezaleznych, wyksztalconych, z kasa. Nie warto sie uczyc, studiowac bo i tak pracy nie ma. Szacunek nalezy sie tylko nieskazitelnym, idealnym ludziom, a rozglos mozna uzyskac dzieki wklepaniu swoich fotek w stopke! Czy to jest odzwierciedlenie rzeczywistosci? Jesli tak to ja wysiadam:(

wez wyjdz z tego forum do prawdziwych ludzi. wyjdz z domu

Gość Anonimix
Ludzie nie sa tacy zli.

No właśnie. Gimnazjalna rzeczywistość. I Nic tylko nieszczęśliwa miłość gdzie nie popatrzeć i wielką rozpacz. Nic dziwnego ze miłość nieszczęśliwa w wieku 15 lat. Do tego też trzeba dojrzeć :o

Gość Zaalammana
i tak czekacie jak wam wkleje to zdiecie z 12 cm dzyndzlem ,ale on mi nieprzeszkada w seksie ,a chłopaki lubią go naciągać zębami i go kręcić

Gość Zaalammana
I jeszcze jakas dziwna moda na podszywy nastala!

Gość TEGO NIE DA SIĘ CZYTAĆ
też uważam, że niektóre opinie mordują w nas wiarę w ludzi ;) i to, co tu czytam czasami... też mnie przeraża. a więc: - jak jesteś dziewicą to pewnie paszczurem, którego nikt nie chce, jednak za chwilę przeczytasz, że się szanujesz. - jak facet jest prawiczkiem to już ciota - nie idź na studia, bo i tak pracy po nich nie ma, a jak idziesz (a nie daj Boże na kierunek humanistyczny!!) to pewnie należysz do tych idiotów, którzy idą na studia tylko dla papierka - związek to przede wszystkim seks - seks bez oralu i analu to nie seks, zostaw ją i poszukaj kogoś normalnego to tylko malutka część przykładów :o więc serio można się załamać ;)