Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerem tak

Przysięgam że łzy lecą mi na klawiature

Polecane posty

Gość zerem tak

normalnie zwyczajnie wyje tak mi źle wyję w poduszkę zwariuje zostałam zdradzona zostawiona na lodzie jak palec ...tyle lat razem a ten skurwiel uczynił że czuję się nikim co jest w tym wszystkim najlepsze? tak tak ja go kocham..............ja go kocham............. no znowu wyje............... wiedziałam jak to boli kurwa ..... ale jestem słaba ..patrzę w dalszym ciągu na ten telefon no po co czekam na sms od zdrajcy ja sie nie pozbieram...

Gość :(:(:(
Pozbierasz się. :( Na razie licz minuty, potem godziny, potem dni.. a potem sama spojrzysz wstecz i powiesz 'był nie wart łez'.

Gość zerem tak
co jest w tym najlepsze że ja jestem rozjebana psychicznie a on się dobrze bawi z nową panną którą kocha przegrałam

Gość rowereek
Skąd jesteś? Pojeździmy na rołwerze? :)

Gość rowereek
czekam na gg to pogadamy o rowerach :classic_cool: 34467 328

dlaczego przegralam czas zaleczy rany i moze to brzmi glupio i kazdy tak gada, ale to nie koniec swiata jest wielu ludzi dookola, zobaczysz :) glowa do gory

Gość współczuję Ci
i właśnie m.in. dlatego nie chcę angażować się w związki. połączenie miłości i nienawiści... kurwa, trzeba mieć silną psychę :classic_cool: a Ty trzymaj się, pozbierasz się i pokażesz temu kutasowi, że nie był Ciebie wart, niech wie, że zrobił Ci przysługę, frajer

Kochana jeszcze będzie dobrze,uwierz mi czas leczy rany, ja jestem tego najlepszym przykładem 🌻

Gość współczuję Ci
mam nadzieję, że podszyw poprawił sobie chociaż humor. co do prawa jazdy - nawet trafiłeś :P ale powody były/są nieco inne :) jesteś Autorko jeszcze? jak dajesz radę? TRZYMAJ SIĘ!!! :)

Gość dasz rade
ale na to trzeba czasu jemu nie zazdrosc, mimo ze on sie teraz bawi to pomysl co on ma - kobiete, ktora rozbija zwiazki, a ona faceta ktory zdradza, krzyzyk im na droge ;) z perspektywy czasu zaczniesz inaczej na to patrzec, zobaczysz kiedys jeszcze zaczniesz dziekowac losowi za to, ze dal ci druga szanse zeby poznac kogos uczciwego ;)

hej jak masz sile to wejdz na nasz temat:Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni.( efa78). Jeszcze pol roku temu bylysmy w takiej sytuacji jak ty...zobacz jak zesmy tez plakaly i walczyly...spotkasz tam wspaniale dziewczyny ktorym serce krwawilo jak tobie...wezniemy cie na rece...trzymaj sie...jeszcze pol roku temu nie wierzylam ze dam rade...ale tobie tez sie uda, zobaczysz...przytulam cie mocno,pa:)

Podjelam decyzje...powinno byc...jezyk wyskoczyl przez przypadek,sorry:)

Gość zerem tak
Mam normalnie dość w dzień funkcjonuje jak człowiek dzisiaj nie mogłam wytrzymać po pracy wstąpiłam do sklepu kupiłam sobie alkohol

Gość zerem tak
jest tu kto?

Gość madziag195
bylam w podobnej sytuacji tez myslalam ze jestem przegrana trwało to 4 lata myslalam ze juz mi nie przejdzie zaden inny mnie nie interesowal az spotkalam naprawde super faceta o 100 razy lepszego glowa d gory musi minąć duzo czasu i bedzie ok

Gość dupa słonia
krwa, współczuję ale faceci to chooje, przez nich truć się akoholem?...

Gość GARNIER ultralift
nigdy w takiej sytuacji nie bylam. Ale czesto sie nad tym zastanawiam jakby to było... i mimo ze jestem wzwiazku juz 6 lat staram sie nie angazowac w ten zwiazek calymi silami. Dlatego mam swoje zycie a facet jest zawsze na 2 miejscu.

Gość GARNIER ultralift
a swoja droga "tego kwiatu jest pol swiatu" na pewno jestes zalamna ale to potrwa kilka dni bo "po burzy zawsze wychodzi slonce". I zamiast zamartwiac sie tamtym pomysl o chlopcu którego mialas na oku juz od dawna... ja tak robie i zawsze pomaga:)

Gość stokrotka97.97
madzia... no ale 4 lata trwalas w pustce.. 4 dlugie lata zmarnowac przez jednego faceta.. dlaczego my kobiety tak sie meczymy? nawet jesli potem poznajemy kogos to 4 lata to o wiele za duzo..

Gość pociech00000oo
tez zostalem zdradzony sukaposzla do bogatszego fagasa pije juz 5dni i nie moge sie pozbierac niech spierdala!!

Gość wiem jestem h
hahaha frajerka. zawsze mowilem ze takie zakochane to nawet jak cos wywiniesz to zrobi ci na zgode laske czy da poruchac w dupsko. u mnie tak przewaznie jest. rozkocham w sobie idiotke, pokazuje ze sex to drugorzedna sprawa ze licza sie uczucia, hahaha pare prezentow czesto kwiaty i laska zakochana. a jak zakochana to robie co chce a ona na zgoe mi obciaga jak cos nietak.

Gość aaaaaaaaaaaaaaar
Współczuję Ci,bo wiem , że to dopiero poczatek rozpaczy. też czułam się jak śmieć, kiedy jak wyłam, nie spałam nie jadłam on się świetnie bawił z nową. w jednej sekundzie przestałam się liczyć, a za nią chciał wskoczyć w ogień, minęło pół roku i nadal czuję się podle, nadal nie wiem, co ze sobą zrobić, próbowałam nawet zadbać o dobre relacje i tylko mnie upokorzył, nie chciałam wierzyć, że od razu trzeba wyrzucić numer telefonu i się odciąć

Gość dupa słonia
dziewczyny, na imprezę!!! bawić się ze znajomymi, wyglądać super i uśmiechać się szeroko! tylko bez wieszania się na jakimś chooju bo to nie pomoże

szkoda lez, jeszcze Cie doceni, może sie nie przyzna, ale zobaczysz, szkoda lez, zajmij sie soba i nie zmaykaj w domu.... ja tez tak mialam klika lat temu, rob il na 2 fronty, najwiekszy bład zamknac sie na inne zwiazki i nie dac sobie szansy.... nie ograniczaj swojego siwata do niego....

faceci to swinie...wiem to dokladnie.przejdzie ci z czasem,naprawde czas goi rany,nawet te najglebsze...albo moze przyzwyczaja do bolu.teraz czeka cie najgorsze ale musisz byc silna i nie pokazywac mu ze jestes zdolowana czy zaniedbana.to najgorsze.trzymam kciuki:)

Gość aaaaaaaaar
nie jesteś zerem, jesteś po prostu bardzo nieszczęśliwa,

Gość Zenek45345634
Dzięki za opinie. Chyba sobie jenę w łeb bo jak jeszcze jakaś wolna została to penie mnie nie polubi :/