Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżokejka sanderka

Pomoc dla męczonych koni ....

Polecane posty

nie rzeźnię w kraju hodowli tak trudno sie domyśleć?

Gość Dżokejka sanderka
JAK NIE MACIE OCHOTY WYPEŁNIAĆ ANKIETY TO ŻEGNAM ...no po co te głupie dyskusje ? Chodzi o to ,że zwierze przewożone jest w nieludzkich warunkach i po naście albo dziesiąt godzin i czesto dojeżdża już padło .. ale wystarczy otworzyć link ...

dżokejka a ty nie masz nic lepszego do roboty jak niszczyć życie ludziom ? Kolejny bezsensowny przepis chcesz wprowadzić ? Pomyśl o ludziach, którzy z tego żyją a nie o zwierzętach.

Gość daj spokój autorko nie ma co
sie napinać ,to nie to forum !:D Jakbyś napisała ze promocja tipsów,gołe tzytzki albo dieta na zgubienie doopska to zaraz by sie zleciało pełno wron :D a tak phii konie co ich obchodzą konie ....:classic_cool:

Gość Dżokejka sanderka
dokładnie ...

Gość rozalina ty wiesz co piszesz
czy za dużo wyżłopałaś ? Bo chyba nie wiesz o co biega ! w jaki sposób ona niszczy ludziom życie > i kto z tego żyje ? własciciele ,którzy mają kasy jak gnoju ale ty bladego pojęcia nie masz o tym co piszesz .Idz faktycznie na diety tam sie poudzielaj

Gość rozalina ty wiesz co piszesz
podpisałam i wysłałam 🖐️

Gość rozalinda= wredna pinda
ja podpisalam :)

Gość Dżokejka sanderka
dzięki kochani 🌻 konie to moje ukochane zwierzęta -nie wyobrażacie sobie jakie to mądre zwierzęta .... Nasza cała paczka robi małą kampanie wsród znajomych i podpisujemy chętnie wielkie dzięki kocham was !:D 🌻

Gość stara prukwa w papilotach
a masz niech ci będzie ...moje dziecko chodzi na konie i bardzo je lubi .Mają takie coś w oczach .

Uwazam ,że konie nie zasługują na takie traktowanie i faktycznie przewożone są w warunkach okropnych .:( Nie wiem jak dla kogo ale dla mnie to zbrodnia.

Gość Wypełniłam
z przyjemnością. Oby to tylko coś dało...

Gość patrycjuszka12345657890
pomyslcie jak te konie cierpia...nie trzeba sie nad nimi znecac!!!!!!!!!

Gość Ankieta w obronie rozalki o la
boga :O powiesić czy utopić zdzire ?

Gość nie pij więcej kobieto
..."Na szczęście w tym kraju obowiązuje jeszcze jakieś prawo oparte na rozsądku a nie na emocjach 15-latek ..." pomyśl o tym co napisałaś . Nie sądze ,ze autorka jest 15 latką ale sądze ze ty jesteś debilką ...współczuję twoim dzieciom jak je tak wychowasz jak ciebie wychowano to co nas czeka w tym kraju ...:O :O

"ale sądze ze ty jesteś debilką .." Zawsze kiedy brakuje ci argumentów wyzywasz ludzi ? Nie będę się zniżać do twojego poziomu. Przypominasz mi mohery.. zabić, zniszczyć co tam grunt, że w "słusznej sprawie". "Słusznej sprawie" bo nam tak się uroiło a raczej mamy w tym swój biznes.

Gość do tej rosalindy zjeba
genetycznego...słuchaj no dziewcze ..polecam zamiat kafeterii strony pt. pomoc dla psychicznie chorych. po 1 jesli chodzi ci o jedzenie to sa sposoby zabijania zwierzat w inny sposob! a to jest znecanie sie nad zwierzeciem tłumoku!!!! nie jestem ani za zabijaniem ani za znecaniem! potepiam to i w duszy zwsze prosze by takim ludziom bez uczuć działo sie w zyciu zle! chciałabym by tacy ludzie zostali kiedys potraktowani tak samo.wsadzic do ciasnej przyczepy,nie dac wody , przy okazji dżwięk łamanych kości i stekania z bólu bardzo by mi sprawiał radosc. tyle jest 1 róznica...człowiek ma szanse by sie odezwac,krzyczec i blagac o litosc....zwierzę jest bezbronne i nie ma dla nich szansy.

Podpisane i wysłane :) nie wiem czy te petycje coś dają, ale wolę podpisać, jeśli nawet miałby nic nie zdziałać (oby nie!!), niż nie podpisać, gdy naprawdę coś dają. I podpisuję od dawna wiele petycji :) podeślę Wam 2 linki ;) http://www.avaaz.org/en/uganda_stop_homophobia_petition/?cl=1055247743&v=9041 - petycja przeciw antygejowskiej petycji w Ugandzie - chcą zabijać za bycie homo :o czujecie? a tu drugi link: http://www.avaaz.org/de/save_the_bees/?fpbr - petycja za zakazem stosowania niektórych pestycydów w uprawach, bo miliony pszczół umierają teraz na świecie :( to tak w skrócie, gdyby ktoś nie rozumiał nic po angielsku czy niemiecku i nie musiał podpisywać czegoś zupełnie w ciemno :) co do rozalindy czy jak jej tam - nic nie napiszę, szkoda słów :classic_cool:

Gość Dżokejka sanderka
Z całego serca dziekuje ,dziękuje wam kochani ludkowie z dobrymi serduszkami 👄 👄 🌻🌻 juz wielu moich przyjaciół zebrało wiele podpisów . Jeśli ktoś popiera męczenie zwierząt nie powinien sie mianować człowiekiem ....🖐️

Gość Dżokejka sanderka
a twoje ankiety tez wezmę na "tapetę" :) jeszcze raz dzieki serdeczne za każdy głos !