Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niekochamcórkimążniekochasyna

Otóż ja nie kocham swojej córki a mąż nie kocha syna!

Polecane posty

Syna urodziłam w wieku 20 lat, odsunęłam się wtedy od męża na pare lat, po paru latach mężowi zapragnęło się drugie dziecko, więc postanowiłam że zajdę w ciąże i urodziłam córkę. Po latach okazało się że ja kocham syna a mąż kocha córkę. Syn teraz jest w trakcie rozowodu i synowa(wkrótce była) postanowiła zostawic dzieci pod jego opieką, cieszy mnie to jak nic innego. Córka w wieku 17 lat urodziła pierwszego syna, potem po paru latach wyszła za mąż (za kogoś innego) urodziła dwie córki i też się rozwiodła. I co? ja z mężem również w trakcie rozwodu, podzieliliśmy dom sprawiedliwie. Ja mam pierwsze piętro na którym będę mieszkac z synem, wnukiem i wnuczką a mąż kończy strych na którym będzie mieszkał ze swoją córką i wnukami. Obydwoje kłóciliśmy się często oto które z dzieci jest lepsze.

Gość przeciez pisala
jestescie wszyscy poyebani :-O

Gość dfjgkkgkgykkcgy
To jest kurwa chore. Moi rodzice sa razem juz od ponad 20 lat. Teraz to sie wszystkim we lbach poprzewracalo i same rozwody.

Ja się nie chwalę, to jest żalenie się. Ja chciałabym rozwiązac ten problem. I jedynym prawidłowym rozwiązaniem byłoby to żeby mąż przepisał cały dom na syna, ja bym zamieszkała na strychu, syn miałby jedno piętro. A mąż kupiłby ze dwa mniejsze mieszkania dla siebie i dla córki.

Gość powtórze za pisarką
..."ludzie ludziom zgotowali ten los ...:O :O

Gość uważaj bo ci
uwierzą, wymyśl lepszy temat...

Kiedy to prawda. Myślicie że mi jest łatwo z tym że odpycham własną córkę ale co z tego, nie uważam żebym była winna tej sytuacji, to nie moja wina. Ja po prostu kocham bardziej syna bo widzę w nim to że wdał się bardziej w moją rodzinę, a córka jest takim dzieckiem wymuszonym na mnie.

Gość pappppppppppppppppp
0/10

Gość sam temat sugeruje że
masz problem z głową piszesz jak jakaś dwudziestolatka: kochasz tylko syna ? mąż kocha tylko córkę ? zaplanowałaś drugie dziecko bo mąż chciał ? co zdanie to bardziej czytelne się staje że jesteś zaburzona emocjonalnie

Gość sam temat sugeruje że
i z tego co czytam wnioskuję że rozwody waszych dzieci to także wasza wina bo nie miały dobrych wzorców jak powinno się układać relacje z innymi ludźmi żal mi was i żal mi tych dzieci

Rozwód mojego syna jest mi nawet na rękę, tak samo rozwód córki i to że ona została w wieku 17 lat sama z dzieckiem również jest mężowi na rękę bo w tej sytuacji córka stała się zależna tylko od niego bo wiedziała że na mnie nie ma co liczyc.