Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elwe07

Jak dałyście radę zapomnieć?

Polecane posty

Gość elwe07

Kogoś kto nie był Was wart?

Gość elwe07
U mnie minęło już 2 miesiące i nic się nie zmienia...nie chce marnować czasu na myślenie o kimś kto mówił co innego i robił co innego...

Gość dziwne pytanie,,,
Gdybym wiedziala, ze ten ktos faktycznie nie jest mnie wart, to nie zastanawialabym sie nad nawet jeden dzien. Ale jesli kogos kochalam, i wiedzialam tez ze ten ktos takze kochal mnie ale z roznych powodow nam sie nie ukladalo i wreszcie doszlo do rozstania, to zapominanie moze potrwac baaardzo dlugo. A wlasciwie to zapomniec nigdy sie nie da, chodzi raczej o usypianie wspomnien i ostudzenie emocji. U mnie od 3 lat jest dokladnie toak samo, nic nie lepiej. Mam okresy kiedy wydaje mi sie ze powoli sie odrywam od tego, ale nagle przychodzi taki dzien, ze wszystko wraca z ta sama sila co w drugi dzien po rozstaniu. Calkiem dobrze nigdy nie bedzie w moim przypadku, i nie sadze ze nawet to, ze poznalabym kogos kogo takze pokocham, bedzie w stanie to zmienic.

Gość Girlanda
Spotykaj się ze znajomymi. Takie częste wyjścia pomagają, bo nie siedzisz sama i nie rozmyślasz. Poza tym może znajdź sobie jakieś nowe zajęcie, nowe hobby. No i oczywiście ten czas....Tylko, że nie wystarczy chwila. Ale jednak czas też roi swoje. Kilka lat temu pomógł mi kolega. Po prostu przychodził codziennie, rozmawialiśmy, chodziliśmy w różne miejsca. Ale to był zwykły kolega, nic do mnie nie czuł ani ja do niego. To były zwyczajne, przyjacielskie spotkania i bardzo mi pomogły.

Gość elwe07
Wiesz on mi mówił ,że sie zakochał itd,a po 2 tygodniach już go nie było...to co to było zauroczenie?Ja czułam,że on coś do mnie czuje i może dlatego tak mnie to teraz boli...a z 2 strony myśle,że jakby faktycznie coś czuł to by nie odpuścił...