Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pit_2011_V

Ostre słówka podczas seksu

Polecane posty

Dziewczyny, lubicie ostre słówka podczas seksu? Lubicie poświntuszyć, kiedy atmosfera jest gorąca? Co was najbardziej podnieca?

oj, sa takie, ktore lubia. nawet te na co dzien 'porzadna' potrafia stwierdzic, ze chyba maja w sobie cos ze 'zdziry' :)

Gość to ja Halinka Kiepska
Ja podczas seksu pytam mojego Ferdka: W pośredniaku byłeś ?

Gość pinezka finezka
: :D :D :D

Halinka_Kiepska dobre :-) Rzeczywiście ostre i rzeczywiście robi wrażenie :-)

Gość wiadomo,ze...
Nie

Gość Angel from heIl
ja pytam mojego chłopa: Wyrzuciłeś smieci ?

Facet strasznie narzekał do żony,że nie jęczy i nie mówi ostrych słówek w czasie sexy.Koleś się tak wkurzył ,że powiedział do żony albo zaczniesz jęczeć w czasie sexu albo z nami koniec żona się bardzo przestraszyła przemyślała i postanowiła to zmienić nadszedł czas sexu kochają się,kochają żona pyta mam już jęczeć mąż jeszcze nie po chwili żona znowu pyta to już kochanie już mam jęczeć po chwili mąż mówi no dobra już żona olaboga dzieci butów nie mają do szkoły ja w starej sukience chodzę a cukier podrożał :D:D:D:D:D:D:D:D: Z mojej strony wygląda to zupełnie inaczej :P:P:P

Dobre :-) Swoją drogą zastanawiałem się, czy to Wy lubicie, kiedy mówi się tak do Was, czy bardziej lubicie same poświntuszyć? Ja lubię, kiedy kobieta nie jest taka grzeczna. Chociaż wersja z jęczeniem o starej sukience jakoś mniej na mnie działa :P No chyba, że jest argumentem żeby seks w ogóle był :-)

Pit_2011_V stara sukienka moze byc alternatywa dla migreny :> poza tym mamy podobnie, ja rowniez od czasu do czasu gdy dziewczyna w lozku staje sie.... rasowa suka :> byle nie za czesto, bo moze sie przejesc :D