Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liz taylor

Czy wkurzyłybyście się jakby teściowa powiedziała wam że

Polecane posty

Gość liz taylor

... albo mam ci gotowac obiady i sprzatac po tobie, albo zajmowac dziecmi. Bo mnie teściowa tak powiedziała. Zresztą teściowa i jej matka to takie leniwe baby. Jedna posiedzi przy moim dziecku dwie godziny, druga dwie godziny i twierdzą że mam od nich niesamowitą pomoc. Ewentualnie jak mam coś do załatwienie to wtedy jakoś się z nimi dogadam, jeszcze czasem dzwonię po swoich rodziców, no i dziadek mojego męża też tam pomaga przy dziecku. Najbardziej wkurza mnie fakt że teściowa tak się mądrzy a jej rodzice wychowywali dziecko. Jeszcze najlepsze są jej teksty, ja się nie będę do niczego wtrącała radźcie sobie sami.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
czyli oprócz ciebie ile osob zajmuje sie twoim dzieckiem?

Gość liz taylor
Ja, mój mąż, moi rodzice jak ich poproszę to lecą jak na skrzydłach :), teściowa(ale mało kiedy bo twierdzi że gotuje mi obiady i sprząta po mnie) oraz dziadkowie mojego męża, ale właściwie cały czas to ja poświęcam dziecku jakby innych osób nie było.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa no
i narzekasz jeszcze?

Gość mammmuuuska
a Ty oczekujesz od tesciowej, ze bedzie Ci pilnowala dziecka, robila obiady i jeszcze sprzatala....o Panie Bozej zeby ja nie miala takiej synowej

Gość mnie tesciowa NIGDY
z mala nie siedziala wiec zamknij pysk i sie ciesz poko tesciowa zmadrzeje i cie oleje

Gość ja tylko
a mi nikt nie pomaga przy dzieciach i nie smęcę.

Gość Yaarrrrrrr Zwrot na bakburtę
Leniwe matki wysługujące się teściowymi na dechę i za burtę

Gość liz taylor
Moje dziecko ma dwa latka. Ja wspomniałam jej kiedyś że jej pomagali rodzice to ona powiedziała że ona w tym czasie pracowała, i w domu również dzieliła takie obowiązki jak gotowanie i sprzątanie na zmianę ze swoją matką. Przecież siedzenie przy takim małym dziecku dla mojej teściowej czy jej rodziców powinno byc radością. Niektórzy dziadkowie wręcz odebraliby swoim dzieciom wnuki jakby mogli.

Gość cwiczacaja
racja, ogarnij sie troche.

Gość cwiczacaja
kobieto, siedzenie z wnukiem jets przyjemnoscia, ale dla starszych ludzi tez jest meczace. jak mozesz tego nie kumac? a jeszcze masz postawe roszczeniowa, to juz w ogole nie jest w porzadku. co Ty wlasciwie robisz? jak dziecko no stop komus podrzucasz, nie gotujesz i nie sprzatasz? pracujesz chcoiaz? mam nadzieje, ze to prowokacja.

Gość PrrrrrrrrrrrAWDA
sama nie mozesz wytrzymac z wlasnym dzieciakiem, a wciskasz kit ze dla innych to musi byc przyjemnosc,hahaahhaahaha

Gość zielony kot z czerwonymi
Myślę, że teściowa ma olej w głowie. A Ty po co zakładasz 2 takie same topiki?