Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka1991

czy mogę byc w ciąży?

Polecane posty

Witam wszystkich. mam takie pytanie bo czytałam rożnie i już sama się w tym pogubiłam. otóż 4 dnia okresu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia aż do wytrysku we mnie.zawsze miałam regularne miesiączki co 28 dni,przez ostatnie 2 miesiące co 24 dni . teraz dziwnie się czuje mam mdłości przez cały dzień,czuje się słaba,mam wstręt do kawy i jestem bardzo wrażliwa na swoje ulubione perfumy. czytałam ze ciąża podczas takich krótkich miesiączek się zdarza. pomóżcie mi proszę bo nie wiem co mam robić i myśleć

Gość xxxxxxxxxx-xxxxxxxx
Oczywiscie ze mozesz byc w ciazy. Mam kolezanke ktora przy cyklach 26 dni kochala sie w 5dniu cyklu - 5 dzien okresu i ma sliczna coreczke :) Oczywiscie - wpadka. :)

Wczoraj wieczorem bolał mnie prawy jajnik tak jak przy okresie. Czy to kolejny dowód na to że jestem w ciąży?

Gość ?????????!!!
ale mi to dowód na ciąze:D idz sie doszkolic moze nie wiesz od czego sa ginekolodzy???

Gość my nie wróżki
dziecko zrób test będziesz wiedzieć

Gość rtyuio
ja ją rozumiem, mi też się spóżnia okres, też panikuję i robiłam test. Dzisiaj robię kolejny jak wyjdzie 2 kreski to lece do ginekologa;]