julka1991 0 Napisano Maj 10, 2011 Witam wszystkich. mam takie pytanie bo czytałam rożnie i już sama się w tym pogubiłam. otóż 4 dnia okresu kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia aż do wytrysku we mnie.zawsze miałam regularne miesiączki co 28 dni,przez ostatnie 2 miesiące co 24 dni . teraz dziwnie się czuje mam mdłości przez cały dzień,czuje się słaba,mam wstręt do kawy i jestem bardzo wrażliwa na swoje ulubione perfumy. czytałam ze ciąża podczas takich krótkich miesiączek się zdarza. pomóżcie mi proszę bo nie wiem co mam robić i myśleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Maj 10, 2011 Jeśli Twoje cykle trwają 24 dni, to tak możesz być w ciąży. Jeśli 28 to nie bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxx-xxxxxxxx Napisano Maj 10, 2011 Oczywiscie ze mozesz byc w ciazy. Mam kolezanke ktora przy cyklach 26 dni kochala sie w 5dniu cyklu - 5 dzien okresu i ma sliczna coreczke :) Oczywiscie - wpadka. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julka1991 0 Napisano Maj 11, 2011 Wczoraj wieczorem bolał mnie prawy jajnik tak jak przy okresie. Czy to kolejny dowód na to że jestem w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ?????????!!! Napisano Maj 11, 2011 ale mi to dowód na ciąze:D idz sie doszkolic moze nie wiesz od czego sa ginekolodzy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my nie wróżki Napisano Maj 11, 2011 dziecko zrób test będziesz wiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rtyuio Napisano Maj 11, 2011 ja ją rozumiem, mi też się spóżnia okres, też panikuję i robiłam test. Dzisiaj robię kolejny jak wyjdzie 2 kreski to lece do ginekologa;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach