Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanaBEZpamieci23456

Niby kocha a olewa...

Polecane posty

Spotykam się z chłopakiem prawie 2 lata, wszystko do tej pory było cudownie aż do dzisiaj. On pracuje(czasem ma nocne zmiany), ja studiuje ciężki kierunek, widujemy się ok. 3 razy w tygodniu. Spotkaliśmy się ostatnio w sobotę i mieliśmy MOże dzisiaj(on nie wiedział) więc spytałam czy się widzimy. Powiedział, że nie dawał znać bo dzisiaj nie ma czasu i się nie zobaczymy. OK, zapytałam to może jutro? Nie ma chwili czasu,spotkamy się w następnym, w tamtym tygodniu miał dużo wolnego, w tym chwili nie znajdzie. Wkurzyłam się, nie znajdzie nawet 30 minut dla swojej dziewczyny? Oczywiście powiedziałm o co mi chodzi, on powiedział, że zbiera sie do pracy, cześć. Przeryczałam pół dnia i napisałam do niego co takiego robi, że nie znajdzie dla mnie chwili, odpisał że: ma 2 nocne zmiany(ok), raz pracuje do 18(to mnie zmartwiło) w sobote jedzie do znajomych(mial to dawno w planach),a w niedziele sa juwenalia(!). ZAdzwoniłam do niego i miałam straszny smutny głos, pwoiedziałam, że muszę z nim porozmawiać, zmartwił się, zapytał czy chce z nim zerwać, że mnie kocha najmocniej, że nie wyobraża sobie życia beze mnie(trochę się przeraził:P) i mi ulżyło....Mamy spotkać się jutro i w piatek(sam zaproponowal pozniej), ale i tak mi trochę smutno bo moim zdaniem chyba mu przestaje zalezec. Co myslicie?

Gość trutnia pospolita
1. jak olewa to nie kocha 2. może on nie olewa, tylko potrzebuje przestrzeni i czasu dla siebie 3. nie uwieszaj się na nim, daj mu żyć a zobaczysz, że szybko zatęskni

bo on mi tego nie zaproponował, z góry określił że nie spotka się ze mna w tym tygodniu. A nie spotka się bo idzie na juwenalia, nie bede sie wpychac.

Hmmm dziwne jak dla mnie - skoro jesteście związkiem to można pobawić razem =) W sumie juwenalia są dla studentków a jakby nie było też jesteś studentką ;D Zbieraj paczkę koleżanek i też się wybierz - nie żeby się z nim spotkać ale żeby pobawić ;] Niech wie że masz życie poza nim - tak jak on ma.

niech ktos jeszcze wyrazi swoje zdanie:(

Po prostu faceci mają to do siebie , zresztą dziewczyny też że robią to na co im się pozwala ;) w sumie nie widzę nic złego w tym że sobie idzie na juwenalia ( to że idzie bez Ciebie już mnie dziwi - ale ok ... może chce pobyć Z CHŁOPAKAMI xD każdy facet tak czasem ma ... ) Jakie Ty masz plany podczas juwenalii ? Będziesz siedzieć w domu i oglądając film/ucząc się rozkminiać co on robi ?

będę miała bliski kontakt z moim psem azorem

Nie chodzi mi o juwenalia, ale o to, ze nie ma dla mnie czasu. A jak ktos, kocha, zalezy mu to sie stara, chce spedzac kazda wolna chwile(albo prawie) z ta druga osoba. Kiedys moze nie spotykalismy sie czesciej, ale on bardziej o to zabiegal, a teraz nagle wyskakuje ze zobaczymy sie za tydzien, jak wszystko ogarnie...ogarnie spotkanie z kolegami? Ostatnio były święta, później majówka i nie widzieliśmy sie 2 tyghodnie, chciałabym to nadrobić:( on mówi, że teskni ale tego nie widac

Jest coś co rozkminiłem jakieś 2 lata temu... nazwałem to zasadą odwrócenia ;] I polega na tym że jeśli facet najpierw buja się w Tobie to z czasem Ty zaczynasz bujać się bardziej w nim ... a jego uczucie lekko lub czasem bardziej przygasa... Zwróć uwagę na swoje miłości z dzieciństwa czy coś =D w większości przypadków się zgadza...

Nie mówię, że Cie nie kocha... po prostu zauważył że Ty go baaardzo kochasz i stwierdził że może sobie pozwolić na coś takiego pozwolić... Nie jestem pewny tego co napisałem ale tak mi się wydaje. Poza tym dwa lata =) na początku się bujał i Ciebie idealizował - a z czasem wiadomo że jak się kogoś poznaje to KSIĘŻNICZKA okazuje się po prostu ŚWIETNĄ KOBIETĄ ( jak każdy człowiek z wadami ) xD ale odbiegam od tematu.

Czyli sugerujesz trochę odpuścić?:P