Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my liiiiffffe

co o tym sądzicie????? do kobiet i mężczyzn

Polecane posty

Gość my liiiiffffe

czy puściłybyście swojego facta samego na impreze? i czy faceci puscilibyscie swoje dziewczyny? Pragnę wprowadzić rewolucje w moim związku i żyć tak jak chcę, a nie pod ciągłymi rozkazasmi zastraszaniem i groźbami faceta wg mnie mógłby iść na impreze sam z kumplami, czemu nie?ufam mu, a jak mnie zdradzi to jest skończoną świnią i nie chcę go znać... mnie nie puści - bo jest chorobliwie zazdrosny, skanuje mi nk, fb i telefon, oraz poczte! jest zazdrosny o kolezanki i kolegow. a NIGDY nie dałam powodu do zazdrości!!! chcę iść z koleżankami na impreze i wiem że on się nie zgodzi, ale i tak pójdę on z reszta by w tym czasie nie mogl isc bo idzie do pracy. co o tym sądzicie?

Gość my liiiiffffe
a nie no sory dałam mu powód - taki,że jest zdania że podobam się wielu facetom i wielu sie za mną ogląda :o a jestem raczej przeciętną dziewczyną to on ma jakiegoś bzika :/

Gość babcia mieecia
ja tam swojego w budzie dla psa trzymam paniusiu:P wierne to jak chollera a jak miche zobaczy to ogonem macha że zaraz się rozkracam:D

Gość fjngdlgdfg
jakby mój mąż mi powiedział NIE IDZIESZ BO NIE to bym mu kazała się puknąć w czoło rozumiem że gdybym chciała isc sama (nie ze znajomymi) do jakiejs knajpy, to mógłby się martwic, że po nocach sama chodze ale jak idę z kimś na imprezę???? co za bezsens mój mąż właśnie pojechał do kolegi grać na gitarze, jakąs tam próbe se robią i nie wyobrazam sobie by mu zabraniać

Gość my liiiiffffe
no ale on twierdzi, że zaraz na tej dyskotece beda oblechy które beda chcieli mnie zgwałcić i gdyby coś mi sie stało to on by sobie nie wybaczył o_O szczerze to byłam już kilka razy bez niego i żyje cała i zdrowa! dopieprzali się do mnie jacyś napaleńcy ale każdego spławiałam, bo mam faceta!!

Gość keeeeesssjjjaaa
kopnij go w dupe!!!!

Zmień hasła na nk , fb , gg i inne pierdoły i mu nie mów - to nie jest zdrowe ze względu na to że TO JEST PRYWATNE :] wiesz że mogłabyś go pozwać do sądu o czytanie Twoich wiadomości i sprawę byś wygrała ? Ty jego nie skanujesz - więc on też niech nie skanuje.

Gość my liiiiffffe
już zmieniłam, nigdzie nie wejdzie :)

Gość my liiiiffffe
A pozwoliłybyscie iść swojemu facetowi z kolezanką na wesele? To jest pytanie! i prosze o szczere odpowiedzi :) ja bym się zastanowiła :P

Gość polak potrafi
"już zmieniłam, nigdzie nie wejdzie" o święta naiwności :)