Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarytka

zobaczcie i powiedzcie co to

Polecane posty

Gość Ja jestem Patrycja :)
większość fotelików ma takie "cudo" ;)

Gość amarytka
wózek mnie nie interesuje tylko właśnie ten bajer do fotelika bo koleżanka mi to pokazała i powiedziała, że to baza isofix do auta:O a mi to ni chooja bazy nie przypomina. Jak to się nazywa fachowo? Chciałabym dokupić bo nie mam takiego czegoś a pewnie wyjdzie taniej kupić to niż leżaczek-bujaczek

Gość lelela
Jak dla mnie to tylko adapter do montowania fotelika na stelażu wózka, każdy fotelik ma taki nieco kołyskowy spód i da się używać jako leżaczek - bujaczek, jednak to nie to samo, sprawdziłam... najlepsze baby bjorn, tylko ta cena...

Gość jjjjjj jjjjjj
dzieki temu 'bajerowi' mozesz zamontowac wozek w bazie isofix czy jak jej tam. Masz ja na stale w aucie i tylko wpinasz i wypinasz fotelik w razie potrzeby. Jest to na stale przymocowane do fotelika aby spelnialo podstawowa funkcje bezpieczenstwa wiec nei wydaje mi sie bys mogla to.. 'dokupic' :D heh, trzeba bylo kupic fotelik, kory da sie zamontowac w bazie, jednak ja mialam taki fotelik z tym czyms z graco i nie do konca bylo to takie fajne jak bujaczek. Ja uzywalam do bujania tylko w przychodni czekajac na szczepienie ;p

Te ''bieguny'' służą do wczepienia fotelika w stelaż wózka . A w foteliku bujać to i bez ''tego'' można bo ''to'' raczej jest stabilne . Proszę .

Gość amarytka
thx dobre kobiety 🌼