Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wice minister

Czemu zycie jest takie:(

Polecane posty

Czemu zycie jest takie do dupy? kiedyś miałem plany, marzenia a życie kope mnie w dupe na każdym kroku:(

Gość ,.ANAL i ZATORr..
to je zakończ bądż odważny mietku !!

Glowa do gory nawet nie wiesz jak ja zjebałam swoje życie ale podnosze się i z dnia na dzień jest coraz lepiej:)

Np. Zostrawiła mnie kobietą za którą świata nie widziałem bo wolała posłuchać siustr i zostać w pracy za granicą.

przykro mi:-( ale to pszecież nie Twoja wina:( a ja Ci muszę podziękować bo właśnie się zastanawiałam czy faceci potrafią kochać i mi odpowiedziałeś że tak:)

Gość kwartnik
ale teraz pomyśl realnie, tam jest zupełnie inny świat i ta kobieta teraz popija dobre trunki z jakimiś latynosami albo innymi brudasami a potem z nimi pójdzie w otchłań Morfeusza , siostry jej dobrze doradziły aby tam została ale gdy wróci do Polski z dużą kasą to kupi dom albo mieszkanie i będziesz w tym domu leżał do góry brzuchem popojając browara długo i szczęśliwie :)

Gość ,.ANAL i ZATORr..
kontrabasik ja cię kocham tłuściszku :-)

Gość ,.ANAL i ZATORr..
reaktywacja :-D

kwartnik- Dla mnie to już nie warzne co robi, nigdy nie interesowały mnie jej pieniądze, nie będe leżał napewno. Jestem honorowy i po tym co mi powiedziały jej siostry a ona nawet nie powiedziała aby przestały mówić za nią. Nic cisza tylko. Przykre ale kolejny kop w dupe od życia

25? Idioto pieprzony, to ty masz jeszcze z jakieś 50 lat życia... Nie zmarnuj ich ;)

do wiadomo kogo-wiedziałam że zgadnę:p grubasku:p do autora- na tej kobiecie życie się nie kończy, to dziwne że w oczy Ci nie powie tylko przez siostry......

Gość ,.ANAL i ZATORr..
nie zgadłas ,podpowiedziałem

Nie mam jej nic za złe. Kocham Ją ale tak wybrała, teraz zobaczyłem ile było rzeczy i ludzi ważniejszych od niż Ja

Gość Pedorita
"mam juz swoje lata" ???? 25 lat?? co to ma byc zart?? porazka jak tacy mlodzi ludzie takie pierdoly wypisuja... przeciez gówniarz jestes plany i marzenia jak miales 10-15 lat??