Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek*

Jak mezczyzna powinien dbac o siebie_?

Polecane posty

Gość niesmialek*

Co powinien robic? Ja - rano myje sie, gole, myje zeby, czasmi jaki krem na twarz i antyperspirant a takze perfumy ( lub woda perfumowana ). Wieczorem cieply prysznic, przedtem zel na twarz. Mycie okolic lonowych specjalnym plynem. Mycie wlosow takze odzywka. Jakies 2 razy w miesiacu gole pachy i okolice jajek. Czasami na noc krem na stopy i dlonie, przemywam takze twarz tonikiem i nakladam krem. Fryzjer raz na miesiac lub 1,5.

Gość parama
jest ok ale jak dla mnie golenie pach i miejsc intymnych powinno być częste (co 3 dni), polecam też dbanie o stopy, żadna kobieta nie cierpi zrogowaciałych pięt, bleee

Gość niesmialek*
?

Gość niesmialek*
//?

Gość Bezsonnica
Jak dla mnie dbasz o siebie akuratnie. Pamiętaj o zębach (dentysta) i o stopach (czasem użyj pumeksu). Reszta git. Życzyłabym każdej kobietce takiego faceta.

Gość niesmialek*
Zeby mam w dobrym stanie. Moze nie sa one snieznobiale ( wazne tez sa chyba geny ), ale mam wszystkie w dobrym stanie, w poprzednim roku poleczone. Nie uzywam pumeksu poniwaz nie ma takiej konecznosci ( nie mam "stwardnialych" piet - nawet zapomnialem ja to sie okresla ). I nie mam dziewczyny :-(

Gość alliluja
żeby każdy tak dbał o siebie jak ty to byłoby dobrze.

Gość drfghjklwsedrftgyhujik
antiprespirant a poza tym atrakcyjny facet to ten co sie skupia na kims innym poza soba wiec za duzo niew musi robic kremow itp http://www.youtube.com/watch?v=4ALTu4dVbTQ

Gość niesmialek*
??

Gość sdfghhj
czyste wyprasowane ubrania, czyste buty, dbanie o dłonie ( czystte, krótkie paznokcie),

Gość groszka 33
pachy to tak faktycznie lepiej raz na 2-3 dni co do stop codziennie smaruj kremem no i rece po myciu tez trza potraktowac kremem ja uwazam ze facet powinien brac min 2 x dziennie prysznic myc dokladnie miejsca intymne uzywac perspirantu i perfum i oczywiscie tonik plus krem na twarz 2 x dziennie no i codziennie rano powinien myc wlosy i miez zawsze krotekie paznokcie :)

Gość groszka 33
przepraszam za bledy jem i pisze jednoczesnie :D

Gość niesmialek*
ide wziazc prysznic

Gość niesmialek*
co jeszcze..