Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znismaczonaaaaaaaaaaaaaa

nie moge się przełamac do żywności z biedronki, tesco

Polecane posty

a wiem że mogłabym zaoszczędzić ostatnio chciałam się przełamać kupując sałatkę meksykańską za 2 zł z groszami smakuje jak ta z bonduelee czy pudliszki ale cholere w umysle mam zakodowane że to syfskie żarcie nie zarabiam dużo, a mogłabym zaoszczędzić kupując tansze produkty pewnie to z domu wyniosłam, bo pomimo też nie najwyższego poziomu finansowego u mnie nigdy nie kupowano tańszych produktów, a wiem że ludzie jedzą i żyją i jeszcze oszczędzają jak się przekabacić ? powiedzcie że to jakościowo dość dobre żarcie

Gość parama
zależy co, w tesco jest przecież pełno dobrych produktów ale nie z logo tesco tylko innych

no właśnie ltóre to produkty czy np warzywa są na podobnym poziomie smakowym ?

Gość 1__asia
Ja mam ostatnio to samo :O Jajka są tylko 3, więc zaczęliśmy kupować gdzie indziej. A ostatnio potwornie brzydzi mnie chleb z Biedronki. Nigdy nie mają miękkiego, puszystego sprężystego pieczywa, tylko ZAWSZE jest kruche, suche, czerstwe. Ble. Ponoć razowe pieką tak samo jak białe tylko barwią. Nienawidzę ich pieczywa :O

chce sie przelamac bo chce zaoszczedzic

Gość znowu tu siedze
zacznij gotowac obiady a nie kupowac gotowce

nie kupuje gotowców ale np warzywa, jakis jogurt no nie potrafie jedynie co to wafle ryżowe i czasem jakieś orzeszki, ale te orzeszki to takie jakieś żadne

Gość ja już nie kupuję
odkąd kilka razy zatrułam się produktami z dyskontów. I to nie nei wiadomo czym, ale np, kukurydzą z puszki.....

o kucza, a ja własnie w takie produkty zamierzam uderzać kurczę no, ta sałatka była nie estetyczna ale smakowo całkiem przyzwoicie

Gość 1__asia
Właśnie jakościowo to NIE JEST dobre żarcie. Nie wszystko oczywiście, ale z reguły najtańsze produkty do wyrobu, stąd tańszy towar. JAk chcesz jakościowo mieć dobre jedzenie, to najlepiej kupować w małych sklepikach, warzywniakach, albo od ludzi któzy sprzedają coś przed marketem - z reguły przyjechali ze wsi i mają swojskie jaja, smaczne warzywa itd..

Gość 1__asia
U mnie pod Biedroną zawsze stoją jakieś małe straganiki i ludzie sprzedają warzywa, owoce, jajka itd...

acha, jedynie co to chyba te wafle a chleb faktycznie maja fatalny nawet soki, jak na nie patrze to widzę plakatówkę rozpuszczoną w wodzie

Gość maturks4
I oczywiście cukru w cukrze z Biedronki też jest mniej??? Idioci! A jogurt Danona w Tesco pewnie inaczej smakuje i ma mysie bobki w środku? Kretyni! A na pewno chleb w Lidlu pochodzi z innej regionalnej piekarni, niż ten sprzedawany 40 % drożej w syfiastym "osiedlowym" sklepiku?

nie warto się truć żarciem z tych miejsc! ! Teraz każdy chcę zaoszczędzić ale na jedzeniu nie warto lepiej kupić mniej ale zdrowe. Poza tym w supermarkecie się zatracasz kurujesz niepotrzebne rzeczy i wychodzi na to że wydajesz więcej kasy niż w zwykłym sklepie

-nie słodzę jak już coś to miód -nie jem jogurtów z danona bo to syf nade syfy inne przykłady

żywność z supermarketu ma na opakowaniu logo supermarketu i napisane że zostało wyprodukowane dla tej sieci co oznacza że jest albo robione z niższej jakości produktu albo z jakiś resztek

czyli pozostaje mi wydawanie za słoik z sałatką 5 zł a nie 2 z czymś tam no ale faktycznie, ponoć nie jest najlepiej oszczędzać na żarciu

Gość rfgvrdgfrgbdrg
a czym się różni delma z biedry od delmy ze społemu? ano ceną bo w biedrze jest gdzieś za 3,29 a w społemie mniejsza za 3,70 (dane jakies dwa miesiace temu)

a co myslicie o wedlinach co prawda jak dotychczas robiłam zakupy w prywatnej masarni pyszne jedzonko tylko szynka taka droga że przez pół kupi w biedronie

Gość ldnbvflsjbv
idź do lidla maja zajebiste jedzenie, bardzo dobrej jakości a pieczywo jest super!!

Gość sgrfsr
jak dla mnie to w lidlu są dobre warzywa i owoce, nie takie syfiaste jak w dużych supermarketach ale jak chce się jesć zdrowo to najlepiej kupować mniej i w ekologicznym-tam na pewno nie są syfiaste, ale za to ceny makabryczne

Gość khagern
co do wedlin to jest tam kilka pakowanych firmowych rzeczy ale jakos mi nie smakuja np kabanosy z krakusa nie sa najwyzszych lotow jednak wedliny kupuje u prywaciarza bo smak czuc od razu niz pakowane biedronkowe nawet te firmowe

Gość hahahaha akurat bonduelle
to takie gówno w puszce, że szok :D tesco i biedra też na ogół gówno, zależy co