Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia:(

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość Kasia:(

Hej dziewczyny. Mam pytanie, które mnie bardzo nurtuje. Otóż moje obawy dotyczą tego czy możliwe jest abym była w ciąży. Rzecz w tym, że normalnie mam okres i praktycznie żadnych rzucających się w oczy objawów. Poza kilkoma. Jednym jest to, że mam częste zachcianki oraz takie wahania nastroju jak nigdy wcześniej. Wszyscy mi mówią, że to przez stras. Ale nawet jak się stresowałam nigdy tak się nie zachowywałam. Czuję jak buzują we mnie hormony. Raz drę się całkowicie bez powodu, drugim razem ma ochotę wszystkich obdarzyć miłością. No i ten najbardziej rzucający się w oczy. Brzuch. Zawsze byłam troszkę otyła. Nie bardzo. Tak przeciętnie. Najpierw myślałam, że przytyłam. Ale teraz robi się on naprawdę duży. Ludzie także stale mi mówią, że wyglądam jak bym była w ciąży. Jak bym przytyła to rozumiem. Ale jak się tyje to wszędzie. A moje uda i twarz są stale takie samy. tylko brzuch jest już naprawdę coraz większy. poza tym moja mama ciążę przechodziła całkowicie bezobjawowo. A współżyłam w dni płodny 6 miesięcy. Stosunek był przerywany. Wcześniej stosowałam środki antykoncepcyjne a po tamtym zdarzeniu stosowałam metodę kalendarzykowął zakładając duży margines bezpieczeństwa by mieć pewność. Sama nie wiem co myśleć. P.S. W lutym robiłam test i wyszedł negatywny. Potem się bałam. Błagam. Powiedzcie co o tym sądzicie?

Gość smiech na saliiiiiiiii
:D:P a wiesz kto to jest ginekolog???????????? to go odwiedz bo nikt ci tu nie zajrzy do cipska:/ masz jakies urojenia :O