Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanetkaa12

MÓJ CHŁOPAK JEST BEZCZELNY!

Polecane posty

Gość zanetkaa12

Hej! niedawno mialam urodziny. byli u mnie znajomi i w ogole.. było fajnie do momentu, w którym mój chłopak w rozmowie z innymi facetami wyznał, że najpiękniejsze na ziemi są hinduski.. i zachwycał się nimi 'ah oh i eh' ja siedziałam obok i wszystkiego musiałam słuchać:/ to było okropne!!! jak on tak mógł? podejrzewam , ze wszystko przez alkohol.. bo na trzezwo w zyciu by takiego czegos nie powiedzial..! wiedzialby ze bede zla. co o tym sadzicie? bylo mi bardzo przykro ;((

Gość franzzzzza
rosjanki sa najpiekniejsze, ukrainki, pozniej polki :P

Gość hinduski jak dla mnie
wyglądają jak brudne :O

Gość _Misiek__
Chyba nie powiesz że wolałabyś aby siedział cicho w kąciku i się nie odzywał. Nieważne co mówił. Ważne jest że zabawiał towarzystwo rozmową. On dobrze wie że polki są najładniejsze, ale to już tak jest miedzy facetami że można czymś towarzystwo zaskoczyć.

Gość nie bezczelny
tylko szczery po alkoholu :classic_cool:

Gość upssss
Niestety kolo przesadzil z swoja gadka-szkoda ze trafilas na tak durnego kolesia ale niestety tak sie zdaza

Gość ja bym sie nie przejmowala bo
sama tak uwazam

Gość a co, wedlug was to pewnie
polacy sa najprzystojniejsi? :classic_cool: nie badzcie hipokrytkami, 99% woli odmienne nacje, a ze ci to powiedzial po alk, to przynajmniej wiesz na czym stoisz :classic_cool:

Gość a nie azjatki?
młode japoneczki i młode hinduski to fajne ciacha :) zanetkaa12 ile ty masz lat? 12? że cię takie rzeczy ruszają?

Gość zanetkaa12
upssss - dzięki zaprzyznanie racji ;)) chodzi tylko o to ze mogl wybrac inną okazję na tego typu rozmowy.. :( a nie MOJA imprezę... każdej z was nie byloby wesolo zapewn.e!!

Gość zanetkaa12
mam blond wlosy to raczej nie pasuje ;(

Gość staszek pytalski padł znowu
się ufarbuj, geez tylko pamiętaj, żeby na czole se walnąć kropkę, żeby on mógł ją zdrapać i wygrać poloneza

w sumie czemu nie, ale cekiny to raczej cyganką trącą

Gość zanetkaa12
faceci sa powaleni.. :) ogolnie zamiast szanowac swoje kobiety to zachwycaja sie tym co niedostepne!!

Hinduski ? Może 1 na 100 jest ładna owszem... ale to najpiękniejszych to się one raczej nie zaliczają. Za dużo boliłudu się naoglądał :] Swoją drogą znasz takie powiedzenie... Krowa co dużo ryczy mało mleka daje? Weź olej go na tydzień to się nauczy zachowania w towarzystwie. :)

Gość zanetkaa12
Jak będzie szczelał ze swego miecza na mnie następnym razem to mu to wypomne!

Gość mówię nie,mówię takk
Trzeba mu było powiedzieć,że najprzystojniejsi na świecie są....tu sobie wstawic dowolną nację. :-P

Ty tez zrób mu jakiś wyskok przy znajomych, niech sie przekona jak to jets -ale pewne że jeszcze od swojego faceta niejedno usłyszysz!

o! ja mam pomysł! następnym razem głośno powiedz w towarzystwie, że ma małego, a kutas Tomka (Michała, Pawła, Radka, wstaw odpowiednie imię) ma takie zabawne żyłki, które łaskoczą w język. powinien się zastanowić wtedy nad swoim postępowaniem

Gość zanetkaa12
Pomysly godne kafeterii, zero moralnosci w was jak i w facetach, sploncie w piekle bluzniercze warchlaki :classic_cool:

kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie zastosuj taką samą taktykę jak on - już radziali, następnym razem opowiadaj jacy to są przystojni .... (do wyboru) umięśnieni, opaleni, seksowni itp. idt. a potem dodaj no bo Polacy to są tacy yyy nijacy bladzi i mało męscy i już nie będzie się czuł miło ;)