Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanetkaa12

MÓJ CHŁOPAK JEST BEZCZELNY!

Polecane posty

Gość staszek pytalski padł znowu
bluźnierczy warchlak mnie rzoczulił

rozczulił znaczy

Gość Piżmo
A ja sadze ze powinnaś go potraktowac tak samo i opowiadać ze hiszpanie to niezle fagasy ;d Odwet k***a ;d

Gość zanetkaa12
Idźcie precz wszyscy z głupimi pomysłami, niech tylko Stach pozostanie na mym topie bo to jedyna wartościowa osoba na tym forum. Chłop ma uczucia!

Gość zanetkaa12
Już idź stąd, z osobami które mają mózg jak szprotka nie prowadzę poważnych dyskusji. Ba! W ogóle nie rozmawiam bo nie warto. Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka! Szprotka!

ale w pomidorach?

Gość zanetkaa12
Nie bo pomidory są fajne, a olej jest śmierdzący i ciągnący jak ona!

Gość dhjfhjigfgfgffgf
Mówi się, że ludzie pijani są szczerzy.

Gość zanetkaa12
zanetkaa12 Jak będzie szczelał ze swego miecza na mnie następnym razem to mu to wypomne ta I NASTEPNA WYPOWIEDZ TO NIE MOJA ;// zemscic ale jak ??:)

Gość coś tam coś tam 123
:) :) :) nie ma sensu przesadzać, podobają mu się i już mojemu facetowi podobają się nogi Anji Rubik, reszta kobiet ma grube, jakoś nie wprawia mnie to w kompleksy :D

Gość Małoszka
Autorko, wyluzuj. Mój się zachwyca wiecznie nad Turczynkami, Greczynkami itp. Że jak z obrazka, że oczka cudne, ze napatrzeć się nie może:) Często przy mnie. Pominę fakt, że one naprawdę są ładne. Ale wtedy ja, jak mam dość tych achów i ochów, mówię, że są ładne, ale na starość robią się wielkimi torbami,a za to faceci Grecy, Turcy itp, są piękni cały czas, nawet na starość:D I się Misiu zamyka...:)

Gość Małoszka
Dodaję jeszcze, jak to go nie zrazi, że do popatrzenia/luźnej znajomości Grecy itp są super, bo dbają o siebie, a nie mają wielki piwny brzuch i nieogolony ryj :D To go zamyka na amen :D

Gość zanetkaa12
nie chcę w sumie mscic sie w ten sposób. wolę jakoś inaczej dać do zrozumienia ze to mnie zabolało tak bardzo.

bezczelny :O powinien wiedzieć ze top trzy kobiet to Rosja, Białoruś i Ukraina :classic_cool:🖐️

Gość gjgdcjngjngh
Dziewczyno wez sie opanuj... Jak moj chlopak sie zachwyca np azjatkami to przyznaje mu racje po prostu bo tez tak uwazam i mimo ,ze zaluje ,ze nie moge tak wygladac ,to sie nie obrazam bo nie ma o co ... :O ile Ty masz lat ? :o...

Gość zanetkaa12
mam 17 lat.. azjatki są okropne:P ale rzecz gustu;) chodzi o to ,że mogl o tym gadac miedzy kumplami na piwie - cokolwiek ! a nie na waznej dla mnie imprezie i przy mnie samej. dodam ze na mojej IMPREZIE praktycznie mnie ignorowal bo byl zajety gadaniem o bzdurach. ciekawe czy mnie zauwazyl w ogole???

Gość no i co z tego?
i niech tak mowi, moze tak naprawde uwaza, ale rpzeciez nie powiezial, ze Ty mu sie nie podobaz itp....zreszta faceci po alkoholu rozne glupoty mowia. Nie przejmuj sie tak ta sytuacja :)