Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAŻNE!!!!!!!

JAZDA PO PIJANEMU...ILE GRZYWNY?

Polecane posty

Gość WAŻNE!!!!!!!

Kumpel jechal po pijaku,rozwalil przy tym latarnie,mial 2promile w wydychanym powietrzu.czeka go sad grodzki.Ile moga mu za to wlepic?

Gość ilustradtor
z 500złotych napewno

Gość Alfa-holik
no i utrata prawka :)

Gość GrtrG
z piecset zlotych? chyba cie popierdolilo:D:D:D chyba raczej z 5tysiecy:P

Gość chnj
Mojej kumpeli mąż jechał po pijanemu, wjechał w samochód, dostał 3 tysiące...najlepsze jest to, że rok wczesniej zabrali mu prawo jazdy na pól roku za jazde pod wpływem alkoholu, wiec mysle, że powinien isc teraz siedziec, ale mial juz sprawe i tylko te 3 tysiace do zaplacenia

Gość WAŻNE!!!!!!!
3 kola? Duzo:o Ale lepsze to,niz piec:o

Gość traaa8uma
powinno nie byc litosci dla pijanych kierowcow! a co jesli by kogos potracil?np jakies dziecko? totalni bezmozgowcy!!!

Gość olaszer
A ilu pijanych za kierownica w swieta bylo,MASAKRA! Mnie sie wydaje ze 2tysiace moze dosstac lekko

Gość chnj
3 kola dużo??? Powinien pójsc siedziec, w samochodzi w który walnął byla kobieta, wyladowala w szpitalu, a najlepsze jest to, ze mu sprawy nie wytoczyla, bo ja bym gnojowi nie popuscila.a po drugie jak chce sobie jezdzic po pijanemu to niej jedzie gdziec , gdzie nie ma ruchu, pirdolnie w jakies drzewo, zabije chociaż samego siebie, a nie innych. to moje zdanie

Gość erterterter
co to w ogóle za pomysł by siadać za kółkiem po alkoholu? :O dla mnie sprawa jest jasna : piłem- nie jadę, nawet po 1 piwie

Gość taka tam bzdziągwa
2 promile...to będzie mniej więcej tak...utrata prawa jazdy na co najmniej 4 lata,chociaz 5 przy spowodowaniu kolizji jest bardziej prawdopodobne,wyrok pozbawienia wolnosci-jak pierwszy raz jest za to karany,to w zawieszeniu...najnizsze zawieszenie na 2 lata,jakas grzywna,ale to juz w zaleznosci od tego ile zarabia,za zniszczenie latarni powinien mieć oddzielną sprawę...w kazdym razie ...trochę go to bedzie kosztowało ...i bardzo dobrze w sumie...

Gość qamcz
ej nie przesadzaj z tym jednym piwem,bo po jednym to sie nie wstawisz i nikomu krzywdy nie zrobisz,co najwyzej mozesz miec pecha jak cie kontrola drogowa dopadnie

Gość WAŻNE!!!!!!!
W sumie najgorsze jest to zabranie prawka,niewiadomo na ile:o Pozniej bedzie musial robic je na nowo,kolejne koszty:o Ale nie zaluje go,mowilem mu zeby nie wsiadal za kierownice,chcialem tylko wiedziec ile mu dadza tej grzywny.

Gość cvdfvbftgrbrba
2 promile i prowadził???? A ty się jeszcze zastanawiasz ile mogą mu wlepic. Gydby ktos z moich znajomych wsiadł za kierownicę po alkoholu, zwłaszcza w takiej ilości, to sama zadzwoniłabym na policję! Nienawidzę pijanych kierowców, sąsiadka straciła jedyną córkę, bo ta została potrącona przez pijanego i zmarła w szpitalu. Dziecko miało 14 lat! Pijanym kierowcom powinno się odpbierać prawo jazdy na zawsze, a 2 promile to przeciez on był już nieźle pijany, za cos takiego powinni do więzienia wsadzić bez żadnych zawiasów jak za próbe zabójstwa, no bo czym to się różni?

Gość taka tam bzdziągwa
napisz ile zarabia,to mniej więcej powiem Ci ile dostanie tej grzywny

Gość 10 tys i dozywotnio prawko
nie ma litości dla pijanego bandyty za kierownicą ! Kiedyś omal nie zginęłam z dzieckiem przez pijaka !:O wjechał mi w tył auta ...dziecko siedziało oz tyłu w foteliku .... Ja bym takim DOŻYWOTNIO odbierała prawo do jazdy !AMEN !!!

Gość WAŻNE!!!!!!!
1700 zlotych

Gość pijany za kierownicą to
niestety potencjalny morderca i tak musi być traktowany i nie licytujcie sie ile powinien i ile dostanie :O ode mnie dostałby w ryj ...przy mnie zaden pijany nie wsiądzie do samochodu ...kiedyś na imprezie kolega poszarpał sie ze swoim bratem i chciał jechac ale juz nieżle na bani Nie chciał mnie słuchać wiec dostał w dziób a kluczyki wylądowały w depozycie i finito !Nie ma zmiłuj ....NIE ma przyzwolenia ja jazde po %

Gość slomka do picia
DOBRZE ZE NIKOGO NIE ROZJECHAL

Gość Januszek..........
takiemu !!obciąć ręce i nogi.

Gość moze poradz sobie w inny
dostanie na bank wiecej jak 3 koła grzywny,wyrok w zawieszeniu tez na bank i zabiora mu prawko.Grzywne moze wystapic do sadu i spłate w ratach i sad na to pojdzie.Jesli na wiecej jak rok zabiora mu prawko to musi na nowo zdawc tyle ze po takim czyms zdac mu bedzie trudno,oni takich udupiaja i moze nawet 15 razy podchodzic. Jesli uszkodził mienie Państwowe do zarzadca drogi wystapi o zwrot kosztów naprawy,które napewno zawyzy i tez bedzie to niezła kwota,chyba ze wystapi z pismem do zarzadcy dróg i mostów w danej miejscowosci i sam zaoferuje pokrycie kosztów naprawy zeby na droge sadowa nie wystepowac. Wiem co pisze bo mój partner kiedys miał taka sytuacje i uszkodził przydrożne barierki.Tyle ze jest spawaczem i sam umiał to naprawic.Kupił rury,wygił wg.norm i pomalował.Zawiózł je potem do zarzadcy i oni je montowali>Uzgodnił to z dyrekcja ZDiM i złożył odpowiedzie pisma.zaoszczedził na tym jakies 6.000 bo na tyle by go podsumowali w sądzie.

Gość taka tam bzdziągwa
to ze 2 tys.,wiecęj nie dostanie,jeszcze mu to rozłożą na raty jak będzie chciał,polskie prawo jest wyjątkowo łagodne ...:-O

Gość Powiem że
Ciekawe że ci którzy po alkocholu wsiadają za kierownicę są zawsze przekonani że to nic nie szkodzi i jeżdżą tak samo dobrze. Mój mąż kiedyś chciał mi to udowodnić i po 8 piwach wsiadł do auta. Na szczęście tylko na podwórku i efekt był taki że źle wymierzył jak cofał walnal w murek garażu i tyle było. I wtedy dotarło do niego czym to grozi. W ogóle to jak się robi prawo jazdy to powinni też robić takie testy, o ile gorzej jedziesz jak wypijesz bo gadać i ostrzegać to se wszyscy mogą.

Gość taka tam bzdziągwa
ale to za jazdę po pijaku tyle,za zniszczenie latarni kolejna grzywna

Gość stop pijakom na drodze
wszystkich ciupasem do pierdla !a potem jedziesz sobie z rodzinką na wycieczke i lądujesz w kostnicy ....bo komuś sie zachciało podwójnie widzieć :O :O

Gość tchorzliwa ew
ja znam faceta ktory dzien w dzien jezdzi po alkoholu,jednak nigdy nie mialam odwagi by go podkablowac:o Wiem ze zle robie ale gdyby go zlapali,to napewno by sie tym przede mna pochwalil,i w momencie kiedy by na mnie spojrzal od razu by sie skapnal ze to ja:o

Gość najlepsze lekarstwo na to
Za latarnie to dostanie gora dwie stowki.Zreszta oni sie z nim nawet nie beda chcieli sadzic o takie pierdoly,nie maja czasu na takie rzeczy

Gość taka tam bzdziągwa
taaa...moja znajoma tez nie miała odwagi podkablowac notorycznie pijącego i prowadzącego po pijaku sąsiada,dopóki nie potrącił jej dziecka...:-O

Gość mikamikaaaaaa3578
ja bym mu wlepiła z 3 tysiące, chłostę i roboty społeczne debil jakich mało jak można wsiadać po pijaku za kierownice? ze swoim życiem niech sobie robi co chce, ale czy jest takim idiotą, że nie wie iż ryzykuje zycie innych postępując w ten sposób?

Gość egon rejon dupa
mikamikaaaaaa3578 pijany nie mysli nad tym co robi i nad konsekwencjami.Winni sa ci ktorzy pozwolili mu wsiasc do samochodu w takim stanie