Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddddddm

zastanawiam sie czy tak mozna......?

Polecane posty

Gość ddddddm

czy mozna dziecku 8miesiecznemu ktore siedzi w spacerowce zalozyc przy temp 26stopni tak; -BODY KROTKI REKAW -CHUSTKE NA GLOWKE -SKARPETKI -KROTKIE SPOODENKI I TYLE?

Gość bzdoora
A gdzie tam, przecież zamarznie! Koniecznie na to bluza, potem polar i kurtka. I nie zapomnij przykryć kocem. To wg większości mam z kafe jedyny słuszny sposób ubierania podczas takich temperatur. Pisałam jak przedwczoraj widziałam mamę z niemowlakiem ubranym w welurowy pajac i pod kocem, przy temperaturze 25C Wczoraj było ok 28C i te biedne dziecko dalej w tym welurze i w czapce..

Gość jak najbardziej
mozna, jest bardzo cieplo

Gość a co z niemowlakiem?
taki co ma 3 tygodnie? jak ubrac na spacer jak jest 25 stopni? czy trzeba czapke? body krotki rekaw, pajac bawelniany, kocyk? czy to za duzo?

Gość bzdoora
To zależy jaki kocyk :) Ja okrywałam niemowlaka pieluszką bawełnianą, albo jak już było bardzo gorąco, to cienką tetrową, ale to głównie dla ochrony prze słońcem, a nie by nie zmarzło.

kocyk polarowy :-) chyba za cieplo, co? do tej pory wkladalam go w rozek, bo mi sie nie majdal po gondoli jak jechalam.

Gość Mama Kacperka.....
Możesz spokojne tak ubrać :) Jest bardzo ciepło. Ja wczoraj właśnie też widziałam dziewczynkę z babcią na spacerze, mała siedziała w wózku ale miałam welurowy dresik i czapkę :O aaa i gołe stópki :D super wyglądała :D :D

Gość bzdoora
Mamo niemowlaka ja Cię do złego nie będę namawiać :) Weź kocyk, weź pieluszkę i sama zobaczysz, jak będziesz spływać potem na spacerze, to chyba nie przykryjesz dziecka polarem?

bzdoora, dzieki :-) tak zrobie

Gość znudzona w domu
ubierz go tak, jak siebie

Gość mjuughfgdfd
noworodka nie ubiera sie tak, jak siebie... zawwsze jedna warstwa wiecej