Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnie_cappuccino

CZY JEST MOŻLIWE, ŻEBY 30 LATEK ZAKOCHAŁ SIĘ BEZINTERESOWNIE W 20 LATCE?

Polecane posty

Gość letnie_cappuccino

CZY JEST MOŻLIWE, ŻEBY 30 LATEK ZAKOCHAŁ SIĘ BEZINTERESOWNIE W 20 LATCE? Czy istnieje taka miłość? jak wyglądają początki takiego związku?

Gość ale co to znaczy bezintereso
wnie??? :o Na ogol jednak milosc ta jest taka, ze podoba mu sie jej cialo bardziej niz rowniesniczek i czuje sie mlodszy.

Gość Zaręczynowa pajęczyna
Jest możliwe. Miłość o wiek nie pyta. Jeżeli mężczyźnie imponuje kobieta, jej język, wiedza, sposób bycia nie tylko fizyczność to najszybsza droga do wielkiej miłości.

Gość letnie_cappuccino
czy ta różnica wieku z biegiem czasu "nie wyjdzie" ? dlaczego mężczyzna w tym wieku nie szuka rówieśniczki?

a po co komu rówiesniczka 30 latek moze spokojnie wychaczyc 20-24 latke o ile jest zadbany i wygląda młodo

Gość letnie_cappuccino
czasami ta 20 latka wygląda jak dziecko do tego 30 latka ;p

Gość khagern
a ja mysle ze taki przedzial wiekowy jest wrecz idealny i gdybym dzis szukal kobiety szukalbym wlasnie 10 lat mlodszej

Gość byznesmen
nie istnieje PRAKTYCZNIE nic takiego jak BEZINTERESOWNOŚĆ niektórzy interes widzą tylko przez pryzmat dóbr NAMACALNYCH to jest błąd każde wydarzenie ma w perspektywie kolejne jeżeli ktoś zakochał się i NIC Z TYM NIE ROBI to jest to BEZINTERESOWNE (teoretycznie) jeżeli podejmuje jakieś działania to znaczy, że ma JAKIŚ INTERES.

Gość letnie_cappuccino
khagern dlaczego szukałbyś młodszej?

Gość byznesmen
"CZY JEST MOŻLIWE, ŻEBY 30 LATEK ZAKOCHAŁ SIĘ BEZINTERESOWNIE W 20 LATCE?" jeżeli tak się stało i owa 20 latka o tym wie tzn, że 30 latek MA INTERES

różnica max 10 lat jest dopuszczalna zresztą to troche głupie skreslac kogos bo jest np 7 lat starszy od nas i nikt na pysku nie ma napisane ile ma lat

Gość byznesmen
"Miłość o wiek nie pyta" - A SZKODA......

Gość byznesmen
"Na ogol jednak milosc ta jest taka, ze podoba mu sie jej cialo bardziej niz rowniesniczek i czuje sie mlodszy" na ogół jest inaczej.... ona uważa, że to jest MIŁOŚĆ jemu podoba sie jej CIAŁO

Gość letnie_cappuccino
pare osób mi powiedziało, że mam poszukać sobie faceta starszego ode mnie i nie marnować czasu na chłopaków w moim wieku, ponieważ są niezdecydowani itd. czego doświadczyłam 2 razy. Lecz nie wiem czy potrafiłabym się odnaleźć w takiej sytuacji.

dobra podchodze w klubie do lasii i pytam sie ile masz lat ona mi odpowiada 22 a ja sorki za młoda jestes :D

Gość byznesmen
"Jeżeli mężczyźnie imponuje kobieta, jej język, wiedza, sposób bycia nie tylko fizyczność to najszybsza droga do wielkiej miłości" jeżeli mężczyźnie imponuje kobieta, to znaczy, że jest niewiele wart... jeżeli natomiast zafascynuje goa kobieta, to BEZ WZGLĘDU na jej język, wiedzę czy sposób bycia.... chciałby ją mieć.... ....być może przyjdzie i miłość....

Gość letnie_cappuccino
byznesmen - czyli nie wierzysz w miłość (chodzi o tą różnicę wieku)

Gość byznesmen
"pare osób mi powiedziało, że mam poszukać sobie faceta starszego" - jeżeli szukasz opiekuna/sponsora to im starszy tym lepszy. Coraz mniej oczekuje, coraz wiecej płaci za CHWILE. Polecilbym Ci Łapickiego, ale ktoś był szybszy od Ciebie.

Gość takasobiegruszka
A czemu nie może ?? Co w tym dziwnego :P. Co to 10 lat - nic ;) Ale żeby wolny 24-latek w 37-letniej zamężnej - to już chyba musi być w tym jakiś interes :P. Co sądzicie ?? Tak sobie powtarzam "że na starej piczy ...itd.". Tylko gość nie miał okazji, a już rok za mną "łazi" :P :D

Gość khagern
trzeba zapytac czego facet szuka w kobiecie w wiekszosci przypadkow facet patrzy na urode a kobieta na inne cechy ktore u facetow wlasnie przychodza z wiekiem mysle ze 10 lat to dobra roznica 20-30 w wieku 30 lat masz mloda kobiete ktora jeszcze uczysz jakichs wartosci jest dla ciebie idealem nie patrzysz na inne 30-40 w wieku 40 lat masz dalej piekna kobiete zadbane 30 sa pieknymi kobietami, ty juz masz swiadomosc swojego wieku 40-50 w wieku 50 lat powoli przestaje to juz miec dla ciebia znaczenie a ona dalej moze byc w swietnym stanie odwrotnie to tez ma korzysci dla kobiety ale to tylko moje zdanie

Gość byznesmen
letnie_cappuccino, "byznesmen - czyli nie wierzysz w miłość" Wprost przeciwnie. Jeżeli jest MIŁOŚC to nie ma ŻADNEJ kalkulacji. I nie ma znaczenia nawet najmądrzejsza rada. Jeżeli szukasz DORADCY to jest to tylko BYZNES.

Mój tata miał 30, mama 20, tworzą szczęśliwy związek. W odpowiedzi na pytanie z tematu. Tak jest to możliwe :).

Gość letnie_cappuccino
"pare osób mi powiedziało, że mam poszukać sobie faceta starszego" - jeżeli szukasz opiekuna/sponsora to im starszy tym lepszy. Coraz mniej oczekuje, coraz wiecej płaci za CHWILE. Odp. takowego nie szukam, nie chce być niczyją utrzymanką.

Gość byznesmen
khagern, powiem delikatnie... coś Ci się pomieszalo.... "w wieku 30 lat masz mloda kobiete ktora jeszcze uczysz jakichs wartosci jest dla ciebie idealem nie patrzysz na inne" - nie może być IDEAŁEM ktoś, kogo JESZCZE TRZEBA UCZYĆ! Jeżeli stawiasz sobie za cel nauczenie kogoś, aby był TAKI JAK CHCESZ to znaczy, że NIE JEST DLA CIEBIE PARTNEREM. IDEAŁ nie wymaga NAUCZANIA. Ty chcesz być IDALNIEJSZY!!!!!!! Stąd się biorą rozczarowania IDAŁÓW tymi IDEALNIEJSZYMI!!!!!

Gość byznesmen
letnie_cappuccino, napisałaś już kogo NIE SZUKASZ. Jak zdefiniujesz kogo szukasz, bedzie łatwiej rozmawiać.

Gość byznesmen = Mądri
tylko pisze pod pomarańczowym nickiem :O sprawdz und potw :O

Gość khagern
wydaje mi sie ze jest kolosalna roznica w postrzeganiu swiata czy tez samego zycia z perspektywy wieku 20 a 30 lat ale nie moge powiedziec tego czy to sie tyczy wszystkich ludzi , z pewnoscia moge powiedziec to o sobie

Gość byznesmen
Jestem "Mądri" a piszę w orencz bo inaczej mnie zlewają :(

Gość byznesmen
khagern, Twoja wypowiedź świadczy o tym, że MYŚLISZ. Podoba mi sie to. Lubię ludzi, którzy myślą, a nie powtarzają SLOGANY. Zauważasz coś czego nie zauważa wiekszość dyskutantów. Róznica wieku nie jest czymś bezwzględnym. Zależy od ODJEMNIKA i ODJEMNEJ. Poczytam co napisała(e)ś z zainteresowaniem. Pierwszą opinię już wypowiedziałem. Liczę na MERYTORYCZNĄ dyskusję......