Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morning_primrose

fizykoterapia w londynie

Polecane posty

Gość morning_primrose

hej, chcialabym zapytac sie o opinie ludzi, ktorzy maja doswiadczenie w podobnej sprawie. od kilku mies boli mnie stopa..bylam u gp i w szpitalu kilka razy ale jedyne co mi zaoferowali to zastrzyki ze sterydow..bez dodatkowych badan etc, wiec pojechalam do pl i zrobilam rezonans oraz umowilam sie na wizyta u ortopedy, ktory stwierdzil zmiany zwyrodnieniowe oraz glebokie zapalenia sciegna..poradzil bym poddala sie fizykoterapii (lasery, krioterapia etc) dopoki zapalenie nie ustapi a pozniej mam wrocic,uprzedzilm,ze moze to potrwac kilka tyg....teraz pytanie-czy powinnam wrocic do swojego gp i powiedziec co specjalista zaproponowal pokazujac wynik MRI czy moze nic mowiac-nie urazajac dumy zasugerowac takie rozwiazanie -niewspominajac o wizycie u ortopedy...czy moze prywatnie poszukac takich oto zabiegow...? dzieki za porady:)

Mozesz powiedziec GP,ze bedac w Polsce zrobilas MRI i przedstaw mu wyniki.

Gość pokaz GP badania
i wytlumacz mu co zalecil Ci lekarz specjalista, nawet powiedz ze dal Ci skierowanie,ale ze wzgledu na prace musisz to leczenie kontynuowac tutaj. Terminy moga byc dlugie,ale probuj.