Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcestaduciec

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość chcestaduciec

wyslalam tydzien temu w srode zaliczke za pokoj (przekazem pocztowym) wczoraj zadzwonilam do tej baby zapytalam czy juz dotarla, odpowiedziala ze jeszcze nie. powiedziala ze jak dotrze to do mnie zadzwoni. na poczcie powiedzieli ze taka zaliczka moze isc gora tydzien czy ta baba moze mnie zrobic za przeproszeniem w chuja?

Gość cokolwiekja
masz potwierdzenie nadania? wysłałaś poleconym? bo jak nie, to może cię zrobić w chuja bez problemu.

nie może gdyż możesz zadzwonić do docelowego urzędu pocztowego i się zapytać czy dotarła kasa.

Gość chcestaduciec
napisalam na przekazie jej imie i nawisko a w portfelu mam potwierdzenie. a nawet gdyby ciagle twierdzila ze nic nie doszlo to co robic?

Przecież masz potwierdzenie przekazu, spokojnie. Jak kasa nie dojdzie to złożysz reklamacje na poczcie.

Luśkaa -> nie pasuje ci takie tlenienie górnych włosów a tych pod nimi farbowanie na czazrno

Gość chcestaduciec
a wlasnie dzwonilam na poczte do miejscowosci do ktorej ten przekaz mial dotrzec. kobita powiedziala ze mam oddwonic za pol godziny to moze sie wszystko wyjasni, bo ona musi przegrzebac dokumentacje.

Nie farbuje całych włosów bo nie chce ich zniszczyc. A poza tym maja ponad metr długości i fryzjerka z samymi pasemkami męczy się ponad trzy godziny.

Gość chcestaduciec
no to sie wyjasnilo podobno u mnie na poczcie nie dali jakiejs pieczatki i ten przekaz wedrowal po calej polsce. dzis ta kobieta powinna dostac kase jak powiedziala mi pani na poczcie