Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anexxis

Na allegro oszukują ?

Polecane posty

Gość anexxis

babka za wysyłke listem ekonomicznym chce 15 złotych - skąd taka cena??

Gość jiiiiiiik
A ile waży przesyłka? Tez mnie to wkurza, obcinają cenę produktu a nabijają sobie na przesyłce. Sprawdź czy ktoś nie sprzedaje tej rzeczy trochę drożej ale z minimalna opłata za przesyłkę.

Gość anexxis
buciki dla niemowlaka - używane, dlatego cena dobra ale za przesyłkę 15 złotych?

Gość jiiiiiiik
No to chyba przegięcie. Tyle biorą za kuriera.

Gość lejla28
to baba przegięła...15 zł to nawet paczka nie kosztuje...

Gość anexxis
na stronie aukcji ma napisane, że wysyłka wynosi tak dużo bo pakowanie wynosi ją sporo.

Gość tez mnie to dziwi
troche to dziwne... ostatnio kupuje czesto na allegro bo 9miesiac ciazy i ciezki wybrac sie na zakupy a i wiele rzeczy jest u nich tansze.... ostatnio posciel dla malenstwa kurierem mi wysłali 7demka i 20zł kosztowal dowoz no ale posciel byla duza i naprawde mega paczka to rozumiem ale jak zobaczylam ze za majtki poporodwe 15 zł koszta przesylki i to tym listem ekonomicznym to tragedia............. chamstwo ;/

Gość lejla28
jakie pakowanie?...wkłada buty do kopert bąbelkowi i wysyła...ja dzisiaj wysyłałam torebkę w dużej kopercie to zapłaciłam za wysyłkę 6,20...koperta kosztowała 0,94 ....

Gość anexxis
no własnie oszustwo i chamstwo - bo człowiek mysli, że ma okazję kupić taniej a jak doliczyć za przesyłke to wyjdzie taka sama cena albo i drożej jak u innych

Gość anexxis
Lejla - sama widzisz, buciki dziecięce też nie ważą dużo

Gość mama z trójmiastaaaaaaaaa
Ewidentnie nabija sobie za przesyłkę !! Ja za wysłanie listu poleconego ekonomicznego do 1kg biorę 7 zł. A sama koperta z bąbelkami kosztuje ok. 2 zł Tu masz cennik usług poczty http://www.poczta-polska.pl/cennik.htm

wysyłałam paczkę z bucikami zapłaciłam 11 zł za priorytet, ale paczka była moja a nie kupiona, kupiona na poczcie to koszt ok 5 zł wiec gdzie oszukują?

Gość 121222
chodzi o list a nie paczkę...

Ciekawe jak ona włoży buty w kopertę :D no chyba ze bamboszki:D

Gość anexxis
Buciki spokojnie zmieszczą się w kopertę. A i paczka kosztowałaby mniej niż 15 zł

Gość ludzie ale pomyslcie
o tym ze opakowanie kosztuje, usluga opakowania tez, wyjscie na pozcte i stanie w gigantycznych kolejkach tez ksoztuje, wy byscie chcialy na drugi dzine miec buciki z apol ceny sklepowej z wysylka za grosze :/ pomyslcie czy wam by sie chcialo produkt pakowac, kupic opakowanie, isc na poczte i wysylac za free :/ bo 4,50 czy 6zl to kosztuje usluga pocztowa wysylam rozne rzeczy iz wykle za opakowanie i wyslanie doliczam 2zl neizaleznie od wagi, powyzej 10kg doliczam 6zl bo musze ruszyc samochod a ludzie sie pluja ze drogo bo na znaczkach bylo tyle a ja wzielam o 2 czy 2,50 drozej :(