Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelina9999

Dziewica w ciąży?

Polecane posty

Ostatni okres miałam 8 kwietnia, 9 dnia cyklu miałam kontakt z chłopakiem, do stosunku nie doszło, fizycznie nadal jestem dziewicą, ale jego penis dotykła moich warg sromowych i pieścił mnie palcem, obawiam się, ze mogło dojść co zapłodnienia. Pierwszy test ciążowy zrobiłam 6 dni od możlwiego stosunku wyszedł negatywnie. Następny zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki, dnia 8 maja, również wyszedł negatywnie.Jednakże drugi test robilam rano, ale nie z pierwszego porannego moczu, czy mógł wskazać innyc wynik niż w rzeczywistości? Obawiam się ciąży, ponieważ nadal nie dostałam okresu, nie boli mnie nawet brzuch. Bardzo proszę o pomoc.

skoro boisz się ciąży to po co się tak bawisz? dwa test wykrywa co najmniej 10dniowa ciążę. trzy szansa abyś była jest mniej więcej taka jak wygrać 6 w lotka.

Ja nie chciałaby by ktoś mnie oceniał, stało się jak się stało i już się nie odstanie. Ja chciałabym tylko wiedzieć czy istnieje szansa, że test który nie był robiony z pierwszego porannego moczu, może wskazać inny wynik.

Gość czytanie ze zrozumienieeeeeem
miss lipstick dała popis głupoty :O

Gość jajko niespodzianka
Nie jesteś w ciąży na 100000000000000000000 % Radzę ci się dokształcić w tym temacie zanim weźmiesz się za seks. Test dobrze pokazał. Przez stres i inne czynniki spóźnia ci się okres tyle. Wyluzuj to od razu dostaniesz.

Gość mama_mikolajka
litości jesteś w ciąży z trojaczkami pomogło, ulżyło ??

Generalnie spodziewałam się, że znajdą się pod moim pytaniem tego typu odpowiedzi jak powyższa, ale wytłumacz mi po co komuś pisać takie rzeczy, skoro ktoś ma problem? Nie wiem, więc się pytam, chyba mam prawo, prawda? -Kto pyta nie błądzi, a to było proste pytanie które dotyczyło sprawdzalności testu, więc nie rozumiem skąd ta ironia.

Gość mama_mikolajka
bo to jedno z najgłupszych pytań ten temat ile ty masz lat 5 czy 6 ze nie wiesz jak się dzieci robi??????

Gość ona12376
jesli twoj chlopak sie nie spuscil to raczej nie mam mowy o ciazy. Ale jesli sie spuscil i dotykal reka swojego peniasa a pozniej twojej cipki to jest taka mozliwosc

Polecam gorącą kąpiel z pianą... itd itp ;] relax i czekolladki bedzie ok

Co do mamy_mikołaja, owszem wiem! Dlatego uważam, że moje pytanie jest ozasadnione, bo prawda jest taka, że bez pełnego stosunku, również można w ciążę zajść. I bynajmniej nie mam 5 lat;/ Co do innych odpowiedzi, dziękuję. I staram sie zrelaksować, choć to trudne, bo nigdy okres mi się nie spóźniał.

Gość InterestingWomen
What could be pregnant, perhaps as it had pushed a small penis so that impregnated her but did not interrupt the film.

Gość judas
Dziewczyno, czym Ty się w ogóle martwisz ? W ciążę wcale nie zachodzi się tak łatwo jak Ci się wydaje. Przy współżyciu bez zabezpieczenia ryzyko zajścia w ciążę w dniu owulacji stanowi ok. 25-30% ( a Ty nawet nie współżyłaś ! ) Poza tym nawet jeśli doszło do zapłodnienia, zarodek może się nie zagnieździć, a nawet jeśli się zagnieździ, to w terminie miesiączki może dojść do poronienia.

Gość @ Ewelina9999
to nie wiesz że zaczyna się od soczystego OzP ! :)

Od czego, przepraszam? Mój niepokój wynika głównie z tego, że czułam pobolewanie w jednym z jajników, może dlatego ta panika, że może jednak moge być w ciąży, z tąd własnie moje pytanie, czy test w tym przypadku może się mylić.

Gość hmmmmmmmmmmm
w sumie to byłoby drugie niepokalane poczęcie

Gość fireworkOna
hmmmmmmmmmmm hahaha pokłony za tą ripostę!! :)