Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opus magnum erratum fatum

Czy ja kiedyś będę szczęśliwa? Zakochana? Czas goni

Polecane posty

Mam 20 lat. Ktoś powie że gówniara. Owszem 20 lat to mało z jednej strony, ale z drugiej już najwyższy czas na faceta i związek! Nigdy nie miałam chłopaka na poważnie, nie znam związku od "intymnej" strony, no wiecie. Ale to nawet nie o to chodzi. Spójrzcie: Mam tylko 3 lata by kogoś poznać, chciałabym mieć przed moim przyszłym mężem (o ile w ogóle) jednego albo dwóch facetów by się rozeznać z sytuacją miłości itp. Więc mam 3 lata by poznać kogoś, jak się zakocham na maksa to wypada pochodzić z kimś kolejne 3 lata to już będę miała 26 lat. W wieku 27 lat ślub a w wieku 28-29 lat dzieci. Ehhh..

Gość ale masz wszystko zaplanowane
:D

wiesz co ci doradzę? nie planuj życia! bo jak będziesz kurczowo się trzymać tych lat i terminów to nigdy się nie uda. a jak będziesz miała 21 lat i nikogo nie poznasz? to zaczniesz trząść portkami że zaraz koniec i już ci stuknie 23 i co potem? daj się porwać na spontan! poza tym...kto powiedział że to wypada chodzić z kimś tyle czy tyle lat? możesz się tak zakochać że wyjdziesz za mąż po 1,5 roku albo po dwóch latach. A dzieci wcale nie musisz mieć przez 30! Możesz mieć 31-32 lata i też będzie dobrze. Niech cię życie porwie, a nie odwrotnie!

Gość wróżka hieronima
będziesz :classic_cool:

Gość krups
czy w szafie też masz tak wszystko poukładane z napisami, że skarpetki z opisem skarpetki a spódnica długa i krótka też są opisane ? a co z dżemem i octem ? :)

przegrałam? dlaczego...

nie, nie jestem pedantyczna po prostu chcę być szczęśliwa tylko tyle... chcę mieć faceta

Gość groszka 32
autorko a ty myslisz ze w zyciu jest tak ze sobie zrobisz plan i tak wyjdzie ????tyle do slubu w takim wieku dzieic itd ...glupi dzieciak jestes :)

Gość krups
szurnięta ?

a dlaczego zakładasz, że z facetem będziesz szczęsliwa? a jak będzie cie oszukiwał, pił, bił i zdradzał?:classic_cool:

szukam szczęśliwego związku

hehehe :D to jak kazdy, ale życie jest tylko zyciem :D ja też szukałem bezawaryjnego samochdu, a jak już kupiłem to na warsztacie jestem co dwa tygodnie ;)