Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Jaki stroje kąpielowe upatrzyłyście na lato?

Polecane posty

Gość rabatek
Zobaczcie na www.rabatki.com jest rabat na wszystkie produkty rownież stroje kompielowe

Dzięki, ale to nie to :( Cały czarny i ozdoby złote (jakieś kółeczka itp). I jeszcze, żeby można było przymierzyć przed zakupem ;) czyli zwyczajny sklep.

Gość zazdroszczę wam tych strojów
ja w całym swoim życiu pamiętam 4 swoje stroje: 2 z czasów dziecięcych , jeden za nastoletnich, a w dorosłości od 4 lat mam jeden i ten sam. i pewnie nie kupię nowego. A Wy tyle ich macie, że aż płakać się chce mam okropną figurę i w każdym wyglądam koszmarnie. i uprzedzając - nie jestem gruba, wręcz przeciwnie. mam koszmarne nogi :(:(

Ja bardzo lubie stroje Atlanica. Mam tez swietny z zeszlego roku, wlasnie czarny material, który troche wyglada jak skora i przy majtkach i staniczku są na koncu wiazadeł srebrne łancuszki. Byla tez wersja ze zlotymi. Wiem jedno, juz nie bede ingdy kupowala majtek wiazanych po bokach.... sa niewygodne, slabo sie trzymaja, wcinaja sie w cialo i zostawiaja nieestetyczne wgniecenia.

zazdroszczę wam tych strojów nie wiem czy Ci chodzi o cene czy o Twoja figure, ale na wszystko jest rozwiazanie. ja jestem wysoka i szczupla, ale strasznie podobaja mi sie ostatnio stroje jednoczesciowe i moga je nosic wszytskie dziewczyny, a odpowiedni krój zamaskuje wszelkie defekty figury. co do ceny jest mnostwo fajnych kostiumów w supermarketach i tanszych sklepikach. ja kiedys mailam chyba ze 3 lata z rzedu strój z gazety Dziewczyna... Teraz kupuje bielizne Atlantica tylko dlatego, ze moj TZ pracuje w tej firmie i ma znizki dla pracownikow. poza tym moze przyzwiezc mi do domu kilka kostiumow i bez wychodzenia do sklepu moge sobie obejzec, przymierzyc zastanowic sie itp.

Gość allicemn
Atlantica miałam raz i nigdy więcej, bardzo szybko stracił elastyczność i wyblakł na słońcu. Poza tym jak ktoś wyżej napisał nie mają dobrego wyboru rozmiarów (nie kupię stanika z rozmiarem S przecież!), więc niemożliwe jest dobre dopasowanie.

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
Atlantic chyba musiał dużo wydać na jakąś spamerską agencję :O