Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TinaNina

stał mu a ja udawałam że nie widzę ;P

Polecane posty

Gość TinaNina

uwielbiam jak mój facet podnieca się na mój widok (jak każda kobieta). Chociaż było to rano po śniadanku, wyszłam na podkoszulku i stringach bo mialam ochote na niego ale udawałam że przed pójsciem do pracy muszę coś pilnie napisać na kompie i widziałam jak mu rośnie penisek pod bokserkami a ja "byłam zajęta" w końcu dorwał mnie i seksik był przed pracą. Uwielbiam tę chwilę kiedy patrzy na mnie jak mały chłopiec a ja mam władzę bo mu się chce seksu ze mną. Dziewczyny czy tez tak macie? Czy Wasi faceci nie są w tym momencie trochę lepsi, kochańsi, bezradni i w końcu nas potrzebują ?ja to lubie a co Wy na to?

Gość zawsze stoi
Mam taką znajomą przy której mi staje niespodziewanie. Kiedyś bylismy w galerii, ona przymierzała jakieś kiecki, nie mogłem się opanować i stanął mi, ciekawe czy ona to widziała. Moja może chodzić po domu w samych stringach a tak nie działa na mnie jak tamta znajoma. Dziewczyna działa na mnie strasznie, a żadna rewelacja z niej, moja przy niej to modelka, mała, ale ma zajebiste cycuchy, tylko że jest teraz z jakimś kolem i powiedziała że nie ma szans że jego się nie zdradza, a wiem że na mnie leci. Jak tylko będzie okazja tak ją wygrzmocę że zostawi tego kola.

Gość zawsze stoi
TinaNina przepraszam że wcinam się w Twój topic.

Nie cieszyłabym się tak na Twoim miejscu :p wolę żeby facet potrzebował mnie do czegoś więcej niż do seksu :p

tzn. masz na 10 do pracy ? a on w ogóle nie pracuje bo jakaś taka niedopracowana ta historyja 😴

co w tym dziwnego przeciez moze miec na 10 do pracy. co ty myslisz ze kazdy robi w biurze na 6-7 rano? hahah a jej facet moze mial np nocna zmiane lub wolne ZAL :D

kobieto wiesz jak to jest po notznej zmianie :D jak by się położył o 7 rano spać to wątpie czy by wstał przed 10 rano :D

rany ale sie czepiasz. moze dzien wczesniej mial dniowke? lub wolne? nie myslisz wcale... z reszta co kogo obchodza takie szczegoly, to nie temat w jakich godzinach oni pracuja tylko o czym innym.

problem w tym że ja myślę i się czepiam a ty nie myślisz i łykasz jak młodziutki pelikan :O 🖐️

Mojemu koledze kiedyś też i do dziś go unikam, już pół roku.

chłopakowi stanoł a ty go unikasz? :O przegięcie w drugą stronę :P

To mój kolega był Z DZIECIŃSTWA. Bawiliśmy się razem w piaskownicy:(

Gość fireworkOna
Maladie no ale dlaczego go uniksz bo nie rozumiem ,sorry :)

Gość fireworkOna
Maladie jej kobieto to powinnaś się "cieszyć"a nie unikać go to świadczy tylko o tym że sexi musisz być dla niego :D

Ale to mój kolega, brat mojej przyjaciółki. My kiedyś razem na rowery jeździliśmy, bawiliśmy się w agentów, ja myślałam\, że ona mnie bardziej jak "kumpla" traktuje.

ciekawe czy mojemu facetowi staje na widok innych.......;/

Gość fireworkOna
Maladie słuchaj ja mam sąsiada znany się też od dziecka (razem bajki oglądaliśmy :) ) super gościu czasem jak siedzimy razem to też mu staje a pomimo to jakoś go nie unikam :D czasem śmiejemy się z tego i gadamy o głupotach śmiejąc się że trzeba coś z tym zrobić ,ale jest całkiem całkiem ok :) i to też jest mój super kumpel ale tzrba podejśc do tego na luzie i bedzie ok :D odwagi , bedzie dobrze :P

Gość fireworkOna
Elsa21 zapytaj go to może być ciekawe :D

nawet nie ma sensu. i tak powie ze nie. ze tlyko przy mnie mu staje...

Gość fireworkOna
Elsa21 hm może i masz rację :P

Elsa, jestes głupia jeśli się naprawdę zastanawiasz :D JASNE ŻE TAK...

Gość fireworkOna
Sputnik91 ty student weź tu nikogo nie dołuj :P

faceci sa do dupy. powinien im stawac tylko i wylacznie przy swojej kobiecie. a nie innych. ;///

Gość fireworkOna
hehe wtedy świat byłby za idealny :P

a czy wasi faceci tez klikaja na facebooku ''lubie to'' kiedy jakas ladna laska wstawi jakies piekne zdjeice??????????????

Gość dknbaIUJKhndcxa
klarak20 - moj nie ma prawa :) dobrze wie ,ze zniszczylabym go ,a posluszny jest to sie slucha :D

Gość szparek
O w pytę, ale temat!

a moj kliknal...... na laske ktora sie wszystkim podoba.. wstawila zdjecie takie profesjonalne... klikali tam faceci co nie sa w zwiazkach i dziewczyny. i on... jak to zobaczylam myslalam ze umre ze go zabije! ale nic mu nie powiedzialam o tym. co za dupek z niego :( a ty swojemu zapowiedzialas ze nie ma prawa klikac na zdjecie zadnych lasek????? ze jak to zrobi to koniec czy jak???