Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slow down

dieta tzw.żreć mniej; Kto sie przyłączy?

Polecane posty

Od jutra zaczynam dietę i przydało by sie aby ktoś mnie wspierał i borykał się z tym samym problemem jak ja,bo moja słaba,,silna wola,,raczej sama nie da rady.... cel to ,w moim przypadku, spadek jakiś cholernych 5 kilo,których poprostu nie potrafię zrzucić.... postanowienia -zero słodyczy!!!!(nawet przeboskiej milkiL:() -zero jedzenia po 18.00 -zero obrzarstwa -jeść jak najmniej -codziennie 50 brzuszków no to chyba wystarczy....kto się przyłączy?

Gość pani baronowa
Hej Jestem 3 dzień na diecie :) trochę mnie suszy, ale dam radę. Ćwiczę 45 min na steperze i biorę tabletki Formoline L112 Oczywiście dieta 1200 kcal

Super:) teraz dam radę! dzisiaj już nic nie jem i jutro zaczynam wszystko na serio...napisze jutro jak mi idzie...

hm... jeszcze trzeba ruszyć tyłkiem;) ja od jutra nie jem słodkiego, i od poniedziałku 2 godziny min fitnessu dziennie:) zakupy zrobione - ciastka z domu wywalone:) ćwicze silną wole;)

Gość Laponnia
Hej :) To i ja przłączam sie do Ciebie. Chcę tż właśnie zrzuciś 5 kg. i też właśnie tylko sposobem, mniej żreć :D U mnie największym problemem jest to, że cały dzień mogę nie jeść nic, głodna nie jestem, ale jak wraca mąż o 18:00 to zawsze razem coś jemy, napijemy się piwa, albo wina... to jest najgorsze w moim wypadku :( Dla mnie słodycze mogą nie istnieć, ale wieczorem posiedzieć z mężem przy drinku, piwku - bezcenne :( I to mi nie pozwala zrzuciś tych 5 kg :( No i postanowiłam, alkohol tylko w sobot a tak to mniej jeść i zobaczymy....

co do alkoholu to mozemy sie trzymac razem:) ja ostatnio pojechalam na 3 delegacje do dani i co tam robic.... pic winko wieczorem:) basta! mam sokowirówke i bede sobie robic soki... co do jedzenia... ja przez to ze chodze na fitnessy dzieki bogu nie mam czasu jesc;) jem tylko tyle ile musze by nie pasc... niestety o sałacie na treningu nie ma mowy wytrzymac:) wlasnie skonczylam 30 minutowy hula hop... ale boli:) i mam postanowienie nie jesc po 20 00 bo wtedy prawie wracam do domu... a jak wracam o 22 00 to kubek maslanki:) postanowienia... zobaczymy jak pojdzie:) na razie fitnessu sie trzymam:)

Gość norny
Przyłączam się! Doszłam ostatnio do wniosku, że dieta mż to jest dla mnie i moich pięciu kilo jedyna i ostatnia deska ratunku :) Po wszystkich dietach eliminujacych różne produkty (plaże, dukan, rezygnacja z chleba całkowita etc) zaczynałam tyć dokładnie wtedy kiedy przechodziłam na normalne jedzenie. Doszłam do wniosku, że to dlatego że nie mam wyrobionych prawidłowych nawyków no i organizm domaga się składników których długo mu odmawiałam :) Zniechęcają mnie też wymyślne jadłospisy, pieczenie chlebków z otrąb, borykanie się z całkowitym brakiem tłuszczu etc. Dlatego dziś: śniadanie: pół kromki żytniego chleba i jajecznica z jednego jajka 2 śniadanie: gruszka plus małe opakowanie płatków fitness 3 śniadanie (pracowałam do późna i trzeba było zjeść coś do kawy): małe opakowanie płatków fitness późna obiado-kolacja: warzywa na patelnię na łyżce oleju Poza tym woda, kawa, herbata czerwona :) Ja muszę mieć coś słodkiego w diecie i jakieś węgle bo inaczej od razu frustracja :D Się będę trzymać tego, żeby nie jeść 20 deko ptasiego mleczka tylko muesli jak już mnie napadnie :) Pozdrawiam, będę tu zaglądać :)

ja mam dłodkie winogrona;) nie powiem, że nie będę jadła nic a nic słogkiego:) bo organizm mi zwariuje jak jadłam:) ale tak raz na tydzien... jak nie mam nic w domu to nie mam ochoty nawet:) ja dzis na śniadanie pąłtki i jogurt śliwkowy:) woda woda woda:) potem mam kanapli z serem i pomidorem, na obiadek... kasza gryczana i nie wiem co:) potem latino i squash... hula hul odpada bo po tym wczorajszym masażu boczki mnie bolą jak cholera;)

Slow down, nie podoba mim się jeden punkt w twoich założeniach, mianowicie "jeść jak najmniej". Tak nie powinno się robić.

z jeść jak najnajmniej chodziło mi poprostu ,żeby starać się jeść mniej .o to w tej diecie chodzi.... cóż ja na razie się trzymam ,rzuciłam słodycze...i jak na razie się nie łamie...tylko z tym ruchem ciężko..ech..nie chce się więc efektów za dużych nie czuje...musze zacząć ćwiczyć

Gość jutynka
a ja mam do zrzucenia gdzieś z 15 kilo i też przeszłam na te dietę dzis;)no i robie brzuszki do tego z 50 lub więcej zależy od chęci;)

Gość jutynka
raz już byłam na tej diecie i jest świetna bo w tydzień zgubiłam z 4 kilo!!;) nie jadłam słodyczy i po prpstu jadłam mniej

Ja bym dorzuciła do tego jeszcze bieganie i rower :)

i dużo wody mineralnej niegazowanej :)

Gość jutynka
mam słaba kondycję więc odpada ale wodę piję oczywiście;)

ja chciałam się pochwalić ,że wymarzony cel osiągnięty!!!!!!!:):):) trwało to dłużej niż zamierzałam bo były chwile załamki,ale udało się! teraz tylko z radości nie przytyć.... teraz już trudniej sie powstrzymywać od słodyczy bo widze ,że już ze mną najgorzej nie jest i straciłam motywacje.... no ,ale ....

Gość Gorska Natura
autorko to teraz przytyjesz z pewnoscia 10kg :)

Gorska Natura,miałaś racje.złapałam doła i jakoś cholernie ubzdurałam sobie ,że jak jem to jestem szczęśliwa.i jem,jem,jem....

Gość karolina34SD
zjeść mniej to naprawdę czasami wyczyn, ja mam wrzodziejące jelito i staram się utrzymać dietę, jednak kiedy tylko poczuję się dzięki mesalazynie zdrowiej zapominam o podst.zasadach i ...