Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hooretka

Pojawienie sie zakoli - gdy facet przestaje byc prawdziwym mezczyzna

Polecane posty

Gość hooretka

Jak wasi faceci reagowali na ta sytuacje, tracili pewnosc siebie? Moj chyba zaczyna lysiec i juz nie moge, zrobil sie niemeski, tragedia...

Gość baciiasia
Ja pieerdolę - to posiadanie włosów świadczy, że się jest mężczyzną? większej bzdury nie słyszałam. No ale nie jestem powierzchownym lachonem, dla którego najważniejszy jest wygląd :O:O

Gość hooretka
sorry, prowo mi nie wyszło :D

Gość baciiasia
Rysiu Rynkowski jest łysy - i co, wg Ciebie nie jest mężczyzną, jest niemęski :O:O no ja pieerdolę co za idiotyzmy

Gość baciiasia
co za łachudra, zdenerwowała mnie nędzną prowokacją :D

Gość baciiasia
ale nie no wyszło Ci, bo przynajmniej mi skoczyło ciśnienie :D

Gość 654gfd
a ja sadze ze facet ktory nie ma zakoli nie jest prawdziwym mezczyzna..Facet to ma byc facet a nie baba z długimi i gestymi włosami

Chyba autorce chodziło o to, że on staje sie niepewny siebie i uważa sie za niemeskiego. Przynajmniej ja tak rozumiem to co napisała. 🖐️

Łysienie dla mężczyzny to jak bezdzietność dla kobiety. Dopiero jak już dotrze [a dociera do wielu], że już nic się nie da z tym zrobić - lubią krótkie włoski, a nawet ich brak. Tylko zdrowy człowiek potrafi być niewyrozumiały jak dziecko na cudze nieszczęście. Z włosami traci się świat pod nogami. Ale to może zrozumieć tylko osoba z popażoną twarzą. Nie WY.

mam raka 18:46 beznadziejnasprawa zerwałam dzisiaj z chłopakiem bo dowiedziałam się tydzień temu, że mam raka piersi. Jestem załamana nie wiem co zrobić. Nie chce stracić piersi. A chyba ją stracę... Może zrobią mi zabieg oszczędzający cześć piersi ale nie chce się taka pokazywać chłopakowi. Jesteśmy razem... a raczej byliśmy razem 3 lata. Wiem że by mnie zaakceptował ale ja siebie nie będe takiej akceptować. Nie chce żeby on mnie oglądał bez piersi. Ja nie chce tak żyć. To jest koniec świata dla mnie koniec życia. Piersi to jest jedyna ładna rzecz we mnie a teraz... Nie potrafię wytrzymać z tą myślą. Jeszcze nikt o tym nie wie, że mam raka i chyba nie chce nikomu o tym mówić z moich bliskich. Łysienie dla faceta to to samo.