Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia Gocha

Ludzie, myjcie się!!

Polecane posty

Gość Głupia Gocha

Zrobiło się ciepło, więc w tramwajach i w autobusach gorąc, a co za tym idzie przykre zapachy. Po całym dniu bieganiu na uczelni czy w pracy rozumiem, że można się trochę spocić, bo sama bywam nieświeża :P Natomiast od rana? tego już nie kumam. Dziś miałam taka sytuację, młoda dziewczyna w autobusie, rano podnosi pachę do góry i wielki smród :O Jak wiesz, że śmierdzisz, to trzymaj łapy przy sobie, a nie się wyginasz jeszcze. Myjcie się ludzie :O

Gość dziaddek
hahah dobrze ze mam samochod z klima

Gość groszka 32
co prawda to prawda duzo jest facetow smierdzieli na odleglosc wali od nich spoconymi syrami :/

Gość Głupia Gocha
SCANDALIEROS ---> to wody do miski nalać i też można się umyć :P albo używać chusteczek nawilżających.

Gość antygen
oo, ja dziś 2 razy miałam ,,śmierdzącą sytuację'' w autobusie. eh ...

Gość adkljfgnkd ejrbfe
to nie musi byc od nie mycia sie po prostu wydaje mi sie ze co niektorzy za zadko piora ubrania i dlatego smierdza :O

Gość Głupia Gocha
No to inny apel.. ludzie dbajcie o siebie!! :P ja przeważnie nie zakładam tego samego t-shirtu dwa razy, tylko daje do prania dla odświeżenia chociażby!!

Gość antygen
a kobiety? moje znajome potrafią nie prać stanika kilka miesięcy. przeciez na ciele też się pocimy, to tak jakby nosić kilka miesięcy jedną bluzkę! Kobiety, pierzcie częściej swoje biustonosze :) A w autobusie w drodze do miasta wsiadła babka około lat 40, nie była ubrana jak lump ale śmierdziała tak, że wszyscy się odsunęli ... śmierdziała śmietnikiem

W goracy dzien w Londynie (np przedwczoraj bylo upalnie) trzeba tak wejsc do metro w te tlumy ludzi, ktorzy stoja, trzymajac sie poreczy. Mimo, ze wyszlam z domu swiezo po kapieli jakies pol godziny zanim wsiadlam do metro, to cala szyje mialam mokra od potu, nie mowiac juz o mokrej na plecach koszulce. A ludzie stale doslownie 1 cm w odleglosci od siebie jeden obok drugiego. Mozna sie pozygac. Szczegolnie patrzac na ciapatych i innych rozdziwow. :o

Gość adkljfgnkd ejrbfe
i jeszcze jedno - autosmrodu sie nie czuje. Zanim zaczniecie oceniac innych, uwazajcie bo za plecami moze ktos tak ocenia was. Ja pamietam jak jedna znajoma, ktora smierdzi potem raz zaczela najezdzac na taka inna, ze to od tamtej smierdzi :O Chyba sama od siebie nie czula, ehh :O Mowie oczywiscie o upale - wtedy po prostu od wielu ludzi czuc pot, sami moze sobie z tego sprawy nie zdaja.

Gość Głupia Gocha
No wiesz,jak jest ciepło to każdy się poci, nawet jak się używa antyperspirantów, ale przynajmniej się nei śmierdzi

Gość adkljfgnkd ejrbfe
ludzie sa rozni. niektorym smierdzi z ust, innym stopy a jeszcze inni maja smierdzacy pot mimo ze o siebiedbaja :O Niektorzy sie nawet na to lecza - nadpotliwosc, jakbys chciala iedziec.

Gość Anonim@ .
Wiecie co moj mąż pracuje na złomie jak wraca do domu to tak jebie same smary i pot ale co dzien sie myje ubiera czyste ubrania i itak wali

Gość ale ludzie mieszkający
noxelia- wampiry się nie pocą, więc nie wiem po co w ogóle używasz antyperspirantów...? chyba, że jednak nie jesteś :O

Gość Anonim@ .
A moze co niektórny sie nie myje bo nie lubi wody :-)

Gość fakt, śmierdzieli pełno
o kurwa, wy to chyba dzisiaj wszystko tłumaczycie chorobami! nagle połowa społeczeństwa ma dysleksję, dyskalkulię i inne dysfunkcje. jasne, są ludzie którzy są chorzy ale większość z nich to lenie którym się nie chce myć! i jak słyszę że którejś mojej koleżance wyjście z domu rano zajmuje 20-30 minut to zawsze ripostuję, że się nie myją. ble ble ble. trzeba się myć, ubrania zmieniać, bieliznę, używać antyperspirantów i jakiegoś dezodorantu czy wody toaletowej.

Gość krucafuks
Najgorsze są wyziewy alkoholowe. Jak ktoś pochleje i na kacu nieumyty wyjdzie do ludzi, to mam ochote pawia puscic.

być spoconym w upał a śmierdzieć jakby się spało w śmietniku osiedlowym to 2 rozne rzeczy

Gość mydelko i woda
@ SCANDALIEROS ; ja tez nie mam łazienki, mieszkam w jednym małym pokoju i remontuje mieszkanie, do tego zarabiam najnizsza krajowa, nie ma mnie caly dzien w domu, a dwa razy dziennie (rano i wieczorem) nagrzewam sobie wody i biore kapiel w bardzooo dzuej plastikowej wannie, czynnosc ta zajmuje mi minimum 30 minut, mimo to razo wstaje wczesniej bo nie wyobrazam sobie isc do pracy spocona po nocy, a wieczorem nie dam rady polozyc sie spocona i brudna do lozka. kupuje dobre kosmetyki po niskich cenach (da sie uwierz), perfumy mam oryginalne od CK czy Armaniego (darmowe sprowadzane próbki z Anglii), balsamy, mgiełki do ciała i inne duperszmity. codzienna toaleta zajmuje mi mnóstwo czasu ale lubię to i lubię ładnie pachnieć nie cuchnąć. jak widać wszystko się da, jak w końcu moje mieszkanie będzie wyremontowane i z ładną łazienką to zaoszczędzę mnóstwo czasu i nie będę z niej wychodzić ;-) więc myjcie się dziewczęta, bo to tak nie wiele trzeba, fuj śmierdzący z lenistwa, bleee, co innego jak ktoś ma problemy np hormonalne, to nawet myjąc się 15 razy na dzień będzie miał problem i to nie jego wina

Gość Vandikia z Warszawy
za częste mycie jest niezdrowe

niektórzy ludzie wydzielają taki smrodliwy pot, choćby się myli 100000 razy to i tak czuć koleżanka od samego rana (b.czysta i b. zadbana) wydzielała taki "zapach"