Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do tych co uwazaja ze przez ich niski wzrost nie maja dziewczyny

Polecane posty

mam kuzyna co jest nizszy o demnie o pol glowy a ja mam 164 cm i mial juz nie jedna kobiete a teraz ma zone i do tego jest wyzsza od niego inny przyklad po moim osiedlu chodzi taka para niby nic zwyczajna para tylko ze ona jest wyzsza od niego o ponad glowe wiec jezeli nie masz 150 cm a wiecej to jest szansa na znalezienie dziewczyny ja bym sie zastanowil raczej czy nie ma jakis innych powodow dla czego nie macie dziewczyny ja np mam 27 lat i jestem prawiczkiem i nie przez niski wzrost tylko przez niesmialosc i przez to ze jestem zwyczajnie nieatrakcyjny

Gość odswiezammmmmm
odswiezam

Gość ciekawe czy soosssss
mówi otwarcie swojej niuni to co pisze na kafe. Że niunia leci na dodatki :classic_cool:

Ja juz dawno pisalem ze to glupoty. Temat wzrostu kroluje na kafeterii odkad pamietam. I tylko na kafeterii bo w realu nie ma takiej mocy. Ja mam 184 i co? i gowno mam a nie powodzenie, wyzsi ode mnie kumple rowniez. Owszem sa tez i wysocy co maja, ale z reguly po prostu sa przystojni i na gebie i maja taka specyficzna budowe ciala jaka laskom sie podoba. Wezcie pryszczatego szczurowatego na twarzy z pajakowata budowa informatyka 190 cm i zobaczycie jakie bedzie mial powodzenie w tlumie. Pewnie ze sie zawsze jakas amatorka znajdzie tyle ze pierwszy lepszy koles o 15 cm nizszy ale z aktorska geba lepsza budowa i dobrym ciuchem zrowna go z ziemia

Gość Babook
Wtedy pomoże kasa/sława. Ilu jest niskich hollywodzkich aktorów?