Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skaty

Jakie koła do rowerka?

Polecane posty

Witam. Pomóżcie mi bo nie wiem jakie koła sa lepsze do trzykołowego rowerka. Piankowe czy z komorami powietrznymi? Czy te z komorami powietrznymi to są plastikowe?? Pomóżcie bo nie mam kogo się poradzić a chciałabym aby maluch miał wygodny rowerek.

Naprawdę nikt nie może mi pomóc?? Kurcze nie mam żadnego faceta w pobliżu którego mogłabym sie poradzić, więc liczyłam, że ktoś tu wie :(

Gość aaakotki dwaaa
nie rozumiem. To kupujesz rowerek bez kół i potem chcesz dokupić koła???? Każdy rowerek 3 kołowy ma zamontowane koła więc nad czym się tu zastanawiać. Producent ma spełniać standardy obowiązująca w kwestii bezpieczeństwa dziecka wiec jakie będą koła takie będą bezpieczne i wygodne. PS> Trzykołowe zwykle mają koła plastikowe.

Mam do wyboru rowerek na kołach piankowych i z komorami powietrznymi a nie wiem jaka jest pomiędzy nimi róznica i któe sa lepsze.

Gość aaakotki dwaaa
różnica jest taka, że jedne mają koła wypełnione powietrzem a drugie sa całe plastikowe. Które lepsze??? Weź rowerek i poruszaj nim , który lżej jedzie ten lepszy. Z pompowanymi zawsze jest problem bo powietrze schodzi.

Nie było by problemu gdybym mogła te rowerki zobaczyć ale to będzie zakup internetowy więc go nie zobaczę. Ale juz rozumiem, że koła z komorami powietrznymi to zwykłe pompowane. Kurde nie mogli tego napisac od razu?? Dzięki za pomoc.

Nie było by problemu gdybym mogła te rowerki zobaczyć ale to będzie zakup internetowy więc go nie zobaczę. Ale juz rozumiem, że koła z komorami powietrznymi to zwykłe pompowane. Kurde nie mogli tego napisac od razu?? Dzięki za pomoc.