Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaaama

odwrócone 69

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaama

próbowaliście kiedyś pozycji 69 ale tak, że to facet jest na górze? Mmmm ja uwielbiam jak wchodzi wtedy głęboko w gardło i nie krztuszę się wtedy jak np. wpycha mi do gardła podczas gdy klęczę przed nim

probowalem, ale bez wpychania w gardlo - musze koniecznie nadrobic, nie wiedzialem, ze w tej pozycji jest 'latwiej', mam nadzieje, ze pozytywnie zaskocze swoja partnerke :) do tej pory wolalem robic to lezac na plecach - tak po prostu bylo nam obojgu wygodniej.

Gość Przeciez to nie jest odwrocone
69. 69 moze byc na boku czy jakkolwiek :P

Gość hahhaa
probowalam i nie podoba mi sie bo dusze sie za gleboko wchodzi w gardlo i nawet by nie uslyszal jakbym sie udusila:P wole klasyczne 69:P

Gość kaaaaaaaaaaaama
Przeciez to nie jest odwrocone nie wiedziałam:P myślałam że 69 to sztywno ona na górze, on na dole dużo łatwiej w takiej pozycji w gardło tak jakoś naturalnie wtedy wchodzi I co, teraz sobie ochoty narobiłam a narzeczony w trasie eh tam:(

Gość taka sama nuda
a ja nawet nie wiedziałam, że to jakaś "odwrócona" pozycja, mnie tam bez różnicy kto na górze kto na dole. Moim zdaniem wygodniej jest leżeć plackiem :)

kaaaaaaaaaaaama jesli nie masz parcia na kochanka to pocwicz na bananie :D sorry nie moglem sie powstrzymac :P

Gość znawca jestem
No tez lubie byc na gorze i wpychac dziewczynie fiuta do buzi. jednoczesnie dizewczyna moze piescic palcem moj anus lub na zmiane raz jezykiem piescic pałke a raz anusa. lubie to. Ja dziewczynie robie to samo jak jest na gorze. Lize jej obydwie dziurki namietnie