Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia562

czy mozliwa ciąża?

Polecane posty

Gość sonia562

Dwa przypadki 1) Kochalam sie z facetem, skonczył mi na brzuchu. Lecz później tą samą chusteczką co wytarłam brzuch, przetarłam tez delikatnie pochwe. 2) Kochalismy sie równiez skonczył na brzuchu. Wytarłam chusteczką brzuch. Po kilkudziesieciu minutach przetarłam o te samą chusteczke palec(była juz prawie sucha) i delikatnie wsunęłam go w pochwe. Tak tylko na początek. Jak sądzicie czy mozliwa jest ciąża w tych przypadkach? Mnie sie wydaje ze nie, w koncu plemniki musiałyby dotrzec do jajeczka a w tych przypadkach czy to mozliwe? Jestem ciakawa waszych opini.

Gość nie chce mi sie zyc
Pleminiki juz raczej wyschly po kilkudziesieciu minutach od momentu przeniesienia ich z chusteczki na palec. Czy ja dobrze rozumiem, Ty chcesz go "zlapac" na dziecko? :(

Gość sonia562
no niestety juz za późno;)

Gość nie chce mi sie zyc
No wiesz, ale to nieetyczne, jak mozna kogos chciec wrobic w dziecko... :(

Gość zabójczyaniol
1 przypadek mozliwa ciąza 2 nie ;)

Gość nie chce mi sie zyc
w sumie tak sobie mysle, ze dlaczego niemozliwe? skoro mieliscie normalny stosunek, a tylko skonczyl na brzuchu.... No mozliwe to jest jak cholera, jestem tego najlepszym dowodem...... :(

Gość sonia562
nie chce mi sie zyc - u Ciebie to dziwny przypadek pierwszy raz o czyms takim słyszałam:)

Gość gagaga
Witam to znowu ja wiem że dla niektórych osób to może być męczące ale mam pytanie czy jak stosunek miałam przerywany i wytrysk w całości był na brzuchu to możliwa jest ciąża??? 25,04 miałam ten stosunek. i najwcześniej to kiedy można zrobić test??? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ

Gość Karakukułka
Każdy stosunek bez zabezpieczenia może prowadzić do ciąży!!!! Plemniki znajdują się także w ejakulacie wydobywającym się z penisa przez wytryskiem!

Gość Karakukułka
Za około 14 dni.

Gość gagaga
dużo wcześniej przed wytryskiem był wyciągnięty ze mnie

Gość gagaga
dzisiaj jest 17 dzień po stosunku to kiedy mogę zrobić??

Gość nie chce mi sie zyc
Sonia, ja tez nie slyszalam, ale ktos mi dzis podsunal cytat Starowicza, ze najwiecej ciaz jest ze stosunkow przerywanych. Ja sie kochalam z nim dlugo i gleboko, mialam dni plodne i chociaz skonczyl na zewntarz to sie zdarzylo to co sie nie mialo zdarzyc. Tak wiec, uwierz mi, zdarza sie niestety :o

Gość Karakukułka
Najprawdopodobniej za 2 dni

Gość Karakukułka
Wszystko zależy w którym dniu cyklu doszło do stosunku. Plemniki mogą przeżyć do 5 dni w drogach rodnych kobiety + 7 dni na przejście zapłodnionej komórki do macicy + około 7 dni na wzrost do odpowiedniej ilości (tzn tak żeby była wykrywalna w teście) bHCG

Gość gagaga
Karakukułka okres miałam od 20.04 do 22.04 a 25.04 miałam stosunek czyli 5 dnień cyklu

Gość gagaga
to co ?

Gość gagaga
??

Gość Karakukułka
to w 19 dni od stosunku zrób test

Gość gagaga
Karakukułka W 19 DNIU OD STOSUNKU ZROBIŁAM TEST I WYSZEDŁ NEGATYWNY Z CZEGO SIE CIESZĘ:), ALE CZY NIE ZA SZYBKO ZROBIŁAM??

Gość paluszki222
W dni płodne kochałam się ze swoim chłopakiem 3 razy. Za każdym razem używaliśmy prezerwatyw, dodatkowo był to stosunek przerywany (w płodne się boję). Między kolejnymi razami on nie brał prysznicu, ale był przeze mnie .. wyczyszczony? i wycierał się też. Pomiędzy kolejnymi razami były przerwy, półgodzinne bądź dłuższe. Okres spóźnia mi się 3 dni, przez ostatnie kilka miesięcy miałam regularny, ale zdarzało się przed tym, że spóźniał mi się np. 3 , w skrajnych przypadkach 8 dni. Jestem spokojna o to zabezpieczenie gumka + stosunek przerywany, ale czy istnieje jakieś minimalne prawdopodobieństwo, że po wyczyszczeniu jego penisa jakieś minimalne ilości spermy (niewidoczne) mogły się przenieść na zewnątrz prezerwatywy, czy po takim czasie plemniki i tak by nie przeżyły? W końcu minęło trochę czasu, i na dłoniach chyba średnio się trzymają. Nie wiem, panikuję.

Gość gagaga
Karakukułka co myślisz nie za wcześnie??

Gość gagaga
nie za wcześnie zrobiłam ten test??