Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia xx

Ile można na tym schudnąć ??

Polecane posty

Gość klaudia xx

Bede jadła tylko jogurt i obiad w mniejszej ilości będe piła dużo wody i zielonej herbaty do tego 150brzuszków codziennie , 2x w tygodniu basen , 150skoków na skakance Przez 2 tygodnie ?

Gość kokolinnellinna
Zastąp jogurt kefirem. Ja schudłam tak na poczatku 3 kg w 5 dni a później stopniowo po trochu. Piłam 2-3 kefiry dziennie.

Gość fgbgggf
piłaś tylko kefir? i nic poza tym nie jadłaś?

Gość , klaudia xx
jak myslicie schudne na tej diecie bo teraz waze 190kg

wazac tak duzo to ja ci radze umowic sie na wizyte z dietetykiem bo kilogramy poleca pewnie szybko na tej diecie ktora sobie wymyslilas ale pozniej moze ci zostac zwisajaca skora a to brzydko wyglada

Gość kokolinnellinna
Jadłam normalnie 3 posiłki dziennie, ale 15 minut przed posiłkiem piłam duży kefir i szklankę wody niegazowanej. Później już nie chciało się się bardzo jeść i jadłam połowę normalnej porcji. Nie jadłam po 18 i piłam dużo wody. Teraz jestem w ciąży i niedługo rodzę, ale planuję znów w ten sposób schudnąć dołączając dodatkowo jakieś ćwiczenie. Mam w domu stepper, twister i hula hop. Codziennie 15-20 minut przed snem poćwiczę żeby przyspieszyć spalanie i metabolizm bo w czasie snu metabolizm spada i odkłada się tkanka tłusczowa.

Gość klaudia xx
Mam pytanie do kokolinnellinna ty piłas 2-3 kefiry te duże ?? Czy te małe i przez ile dni musiała bym tak pić te kefiry żeby schudnąć jakieś 5/6kg ?? Tak na oko jak myślisz??

Gość kokolinnellinna
Piłam 2-3 te duże kefiry. Ja już dokładnie nie pamiętam ile dni byłam na takiej diecie, ale coś koło 2 tygodni miałam 6 kg mniej. Później zaniedbałam się i znów przytyłam, ale polecam spróbować. Później trzeba odstawić kefiry, pić dużo wody, nie jeść po 18 i zjadać tyle posiłku ile w diecie i się nie przytyje. Mam koleżankę, która raz w miesiącu robi sobie tydzień kefirowy i chuda jak palec. Nie je po 18 i stosuje tak jak wyżej napisałam kefir przed posiłkami. Po jakimś czasie już organizm się przyzwyczaja i nie potrzebuje jeść wieczorem i nie potrzebuje dużej porcji jedzenia żeby być sytym.

Gość klaudia xx
Aha a jak bym jadła 1kefir dziennie to dużo bym odczuła na wadze ?? Czy różnicy by to dużej nie zrobiło ?? Bardzo ci dziękuje za tą dietke . A ty przed śniadaniem też jadła ten kefir i zawsze przed posiłkeim zjadałaś cały czy pół naprzykład??

Gość klaudia xx
A ty ćwiczyłaś podczas tej diety ?? Bo ja jeszcze codziennie 150brzuszków , 150skoków na skakance , 2x w tygodniu basen i w ciągu dnia dużo ruchu . A te kefiry maja być jakieś specjalne np 0% czy zwykłe po prostu jaki bedzie to taki dobry

Gość kokolinnellinna
Piłam cały i nie ćwiczyłam. Kefiry brałam różne- byle tanie :) Każdy był dobry. Nie miałam jakiegoś ulubionego. Teraz po porodzie zamierzam dołączyć ćwiczenia przed snem, żeby tak jak pisałam wyżej nie zamulać metabulizmu nocnego.

Gość klaudia xx
Aha no to dobrze bo ważne żeby jeszcze na diecie nie zbankrutować ;) a jadłas jakie super dietetyczne obiady czy normalnie i mniej czy po prostu normalnie i do syta ?? Przepraszam że cie tak wypytuje ale chce dobrze zacząć ją stosować i zeby efekt był równie dobry ;) Pozdrawiam ;)

Gość kokolinnellinna
Takie zwykłe oboiady. 3 ziemniaki, pół schabowego, łyżka buraczków. Zwyczajny obiad :) Czasem jak mi czegoś brakowało to kubek zupy, słonecznik, chrupki kukurydziane. Miałam dobry czas tej diety bo u teściów w ogrodzie było wszystko co nie tuczyło- warzywa, owoce (jabłka oczyszczają żołądek i przyspieszają metabolizm). Podjadałam zdrowe przekąski i piłam 1-1,5 litra wody dziennie. Kefiry nie są drogie a wodę można pić przegotowaną :) Najważniejsze to nie zapychać żołądka na noc :)

Gość klaudia xx
Aha nie no jasne a jak ja bede ćwiczyć to więcej mogła bym schudnąć ? Jest taka mozliwość ?? Bo ja już nie wiem bo wiesz ja stosowałam diete przez 2miesiące nic słodkiego nic duzo kalorycznego nic po 18 ćwiczyłam nieraz i co z tego jak schudła tylko 3kg wiec teraz jestem pewna że schudne na tej diecie dużo więcej a jak chodze na baen 2 razy w tygodniu to robie około 35basenów a później jeszcze brzuszki itp. A jeszcze w tamtym roku jak pojechałam na wczasy do Bułgari to nawet nie zwracałam za bardzo uwagi co jem a przez 3tygodnie schudłam około 5-6kg a w tym roku jade na 2tygodnie i teraz bede bardziej zwracała uwage na to co spożywam i mam nadzieje że schudne okolo 4kg ;)

Gość klaudia xx
A jak dam rade to bede stosować tą diete przez 3tygodnie bo bardzo chciała bym schudnąć 9kg i zobaczymy ile mi się uda schudnąć zaraz po obiedzie ide po kefiry 2 i od jutra zaczynam na pełnych obrotach bo naprawde chce schudnąć do wakacji i wkońcu kupić sobie spodnie o rozmiar mniejsze bo mam nadzieje że jak schudne 9kg to rozmiar mi sie uda zejśc nrozmiar niżej

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt schudnięcia 12-15 kg 100 % pewny. Dodatkowo bardzo wzmacniają się włosy i paznokcie.