Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko zdolowany

czy nie przesadzam?

Polecane posty

Gość lekko zdolowany

zeby was nie zanudzam to krotko - podoba mi sie od dluzszego czasu taka jedna dziewucha, ja jej chyba tez, czasem gadamy ( rzadko sie widzimy ) no i ja jestem troche niesmialy zeby pchnac to jakos dalej. czekalem na okazje no i nadeszla, znalezlismy sie na wspolnej imprezie w jednym klubie 🖐️ troche czasu minelo zanim ja zauwazylem, w tym czasie gadalem z kolezankami, troche flirtowalem :) po pewnym czasie ja zauwazylem, wymienilismy usmiechy. poszedlem po piwo, wraca a ona slini sie z jakims kolesiem, jednoczesnie co jakis czas zerkajac czy aby patrze :( usiadlem niedaleko i zaczalem gadac z jakas dziewczyna, a ona po jakims czasie wziela fagasa ( bardzo piianego) ) za raczke i usiadla obok mnie, usmiechajac sie i mowiac glosno czesc. i dalej w sline z nim :O nei mam pretensji do tego ze smiga sobie z innym, w koncu nie jest moja wlasnoscia. ale to normalne ze dziewczyna chce wprowadzic faceta w zazdosc sliniac sie - bo nawet nie flirtujac - na jego oczach z innych? w sumie calkowicie przeszla mi ochota na nia po takim czyms, czy ja wyolbrzymiam czy to normalne?

Gość pomyslowy dobromirek
olej ja 🖐️