Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazyliszka :))

Pomocy,doradźcie proszę

Polecane posty

Witam,chodzę do 3 klasy liceum.I mam pewien problem.Wydaję mi się,że wpadłam w oko mojemu nauczycielowi matematyki.Cały czas się na mnie patrzy,na przerwach,gdy siedzę sobie spokojnie zaczepia mnie,pyta się dlaczego jestem smutna,czemu siedzę sobie sama.Cały czas się do mnie uśmiecha i nawet organizuje w szkole spotkania na które mnie zaprasza.Kilka razy wszedł za mną do damskiej toalety chciał coś powiedzieć,ale były tam inne dziewczyny.Nie jeden raz złapałam go na dłuższym patrzeniu nachalnym w moją stronę,jak idę do szkoły to często obserwuje mnie zza okna pokoju nauczycielskiego.Oczywiście nie ma żony i dzieci,ani narzeczonej.Ale mam taki problem,że mnie okłamuje. Gdy poproszę go o pomoc,żeby wytłumaczył mi temat,bo zgłosił mnie do konkursu i cały czas mi każe przychodzić na spotkania.Kiedyś mi proponował zajęcia dodatkowe żebym poprzychodziła a tak trochę poćwiczyć,ale powiedziałam że nie bo sobie świetnie sama radzę,to tak mnie załatwił z tymi spotkaniami,a na spotkaniach siada blisko mnie,cały czas patrzy się w moją stronę,w oczy.I przez to w szkole zaczęto już o mnie plotkować,że nie wiadomo co z nim robię.To on zawsze mówi mi że wytłumaczy mi ten temat do konkursu,ale gdy przychodzi dzień w którym ma mi go wytłumaczyć nagle mówi że nie ma dzisiaj zajęć .A później okazuje się że były i tak prawie za każdym razem.Wkurza mnie strasznie nie wiem dlaczego tak się wobec mnie zachowuje,mi on się nie podoba,a na dodatek nie chciałam brać udziału w tym konkursie,ale jeśli już mnie zgłosił to oczekuje od niego pomocy,bo to jest ponad program. Co mogę zrobić? Dodam tutaj,że rok temu zaczął pracę w mojej szkole. I teraz od jakiegoś czasu zaczęłam go ignorować.To zaczął mi perfidnie obniżać oceny i wygląda jakby był wściekły na mnie. Doradźcie Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia

Gość Aisha 123
Porozmawiaj z kimś o swoim problemie ! Może wychowawczyni , pedagog - koniecznie . Nie ma obok Ciebie kobiety, której ufasz?

Moi rodzice nie chcą mi uwierzyć,do pedagoga raczej nie pójdę,wychowawczyni tym bardziej.Bo jest taka,że jak coś powiesz to zaraz do pedagoga wyślę.

Gość natuskaa85
Jakbym miała taki problem jak Ty, to waliłabym jak w dym do wychowawczyni i poprosiła tylko o dyskretne załatwienie sprawy. To jest karygdne zachowanie i trzeba to ukrócić, bo być może nie jesteś jedyną, którą prześladuje w ten sposb. Pewnie szmaciarz myśli sobie, że jest bezkarny, bo jesteś młoda i nic z tym nie zrobisz.

Gość natuskaa85
To może inna nauczycielka, którą uważasz za godną zaufania. Nie zostawiaj tak tego, bo będzie jeszcze gorzej.

Gość Aisha 123
Może jakaś życzliwa nauczycielka? Może jakaś ciotka , koleżanka?

Nie powiem nauczycielką bo on ma dobre z nimi kontakty. I do tego jest bardzo mściwy. Dzisiaj to on jak spojrzał się na mnie był taki zły i chciał rozdać referaty,oczywiście obniżył mi ocenę. To powiedział coś takiego: Szukam osoby pełnej zaufania i wybrał chłopaka,który najbardziej rozrabia u nas. A zawsze mnie wybierał.

Teraz mnie bardzo lekceważy,da się to jakoś naprawić? Bo boję się,że mi ocenę złą wystawi,a tak to miałam celującą.

Gość foka kwoka
zbyt długie zeby czytac wszystko wiec profilaktycznie ci powiem tak jestes w ciąży ale zrób test i napisz co wyszło

Nie zamierzam z nim się przespać. Więc daruj sobie wypisywanie takich bredni.

Gość Ale sie usmialam
:D ostatni post wymiata

Niektórym to tylko seks w głowie :)