Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wtk

czy znacie tą zabawkę?

Polecane posty

Gość beznadziejna,
szczerze mówiąc jak każda inna zabawka. tylko marketingowy chwyt , że niby uczy raczkować,a tak naprawdę to nawet zwykła piłka w ten sam sposób wspomaga raczkowanie

Gość maaaaammmaaa miaa
a po cholerę cos takiego?? jest jakies dziecko na świecie które nie nauczyło się raczkować samo?? trzeba mu w tym pomóc? po co?

Nie cche uczyc go raczkowac... zastanawiams ie tylko jaka zabawkę wybrac, zeby byla atrakcyjna dla polroczniaka. To ze niby uczy raczkowac to mnie nie ainteresowalo specjalnie :)

same grzechotki juz nie wystarczaja, chciala bym cos atrakcyjnego z czym taki maluszek sobie poradzi.

Gość maaaaammmaaa miaa
hmm nie wiem jak Twoje dziecko ale moje kiedy było w takim wieku nie interesowało się "normalnymi" zabawkami, cieszyło go wszystko inne co do zabawy sie nie nadaje, i dzieki temu zaoszczędziłam b.duzo pieniedzy na tego typu zabawki :)

Gość beznadziejna,
wybacz ale od razu rzuca się w oczy informacja o raczkowaniu, a co do zainteresowania to każde dziecko jest inne ale z reguły półroczniaka interesuje wszystko od grzechotki przez pilota po butelki,garnki itp.