Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaśkazzz

"zwarzony" podkład na twarz

Polecane posty

Gość joaśkazzz

witam Kobietki , mam pytanie. otóż kupiłam przez internet dość drogi podkład Calvina Kleina i niestety jak do mnie dotarł był zwarzony. wyraźnie oddziela się ciecz (woda czy oliwka) od pudru. wstrząsałam kilkakrotnie ale po jakimś czasie znów ciecz wypływa na powierzchnie podkładu. sprzedawca twierdzi , że ten fluid jest OK i ze trzeba wstrząsnąć przed użyciem... ja uważam , że fluid jesy\t po prostu zepsuty. prosze powiedzcie czy powinnam to odesłać czy rzeczywiście mogę używać tego fluidu. boje się bo to przecież twarz. aha, nie ma nigdzie daty ważności bo to sprowadzane. prosze o rady

Gość tak to prawda....
ja nie uzywam tych wynalazkow, w wieku 40 lat bedziesz miala skore jak 60latka

Gość joaśkazzz
a jakich używasz jeżeli moge zapytac? znaczy jaka fima? :)

Gość joaśkazzz
ja uważam że to zwykłe oszustwo i aż się dziwie , że ktos nie ma wstydu to sprzedawać albo liczy , że ktoś się nie zna na niczym

Gość tak to prawda....
moj men nie lubi tych wszystkich wynazkow, lubi naturalnosc :)

Gość info z apteki
o ja pierdole-odezwły sie zapuszczone fleje,co tylko mydło i woda:O skoro dla was podkład to wynalazek to wspolczuje:O

Gość joaśkazzz
mam bardzo jasną karnację i cienie pod oczami . jak nie nałoże pudru to wszyscy pytają czy nie jestem chora

Gość info z apteki
twoj men nas chuja obchodzi:O twoj men i ty wygladacie jak pol dupy zza krzaka i tyle w temacie

Gość ojejhhikddmdmdm
może sprawdz na małym kawałku skóry np na policzku albo na przedramiu , jak nie wystąpi poparzenie i uczulenie to git. ja kiedysużywałam takiego fluidu był rozwodniony chyba ze starości ale calkiem niezły byl i nic mi sie nie stało

"moj men nie lubi tych wszystkich wynazkow, lubi naturalnosc" Sam ci to powiedział czy pytałaś ? ;) A co mówi na Dode ? Pewnie, że ku... co ? ;) Wierz w to dalej :)

ROSALINDA PACZEKO Piszesz poważnie czy się nabijasz. Bo ja jestem jak najbardziej poważna. Rozumiem, że niektórzy mają okropną cerę i muszą się "fluidować" ale kiedy nie zachodzi taka potrzeba to po co? Dobry żel i krem wystarczą.

joaśkazzz - odeślij ten puder. Ja bym nie ryzykowała smarowania się czymś takim. To na pewno podróba albo po terminie. Tylko takie rzeczy teraz się sprzedaje w necie.. niestety.

błagam :o 'zważony' jak już. hmm ja bym sie chyba bała takiego używać. odeślij go może lepiej czy coś

Gość joaśkazzz
ja już na pewno żadnych kosmetyków nie kupię na allegro. znowu okazuje się , że lepiej dołożyć trochę kasy i mieć coś porządnego co nie zaszkodzi. odeślę to po prostu. mam nadzieję, że uzna mi reklamacje

ROSALINDA PACZEKO A widziałaś dodę bez makijażu? Okropna.. wygląda jak 15latka i sama o tym wie i przyznaje, że musi się malować. Nie mówię tu o malowaniu oczu ale o samym podkładzie.. po co? Słonko teraz świeci, buźkę opalić trochę wystarczy :)

"ale kiedy nie zachodzi taka potrzeba to po co? " Po to, że kobiety zazwyczaj lubią się stroić, malować , chodzić do fryzjera i wyglądać jak kobieta a nie jak wycieruch.

Gość joaśkazzz
doxmetaxa zważony znaczy że pomierzono wagę a zwarzony jak mleko znaczy , że oddzielone substancje stałych od cieczy :) słownik ort PWN...

Gość do xmetaxa
tłuku kartoflany-zwaŻony to od wagi,wazenia:O a cos co sie popsuło to jest zwaRZone!!!!!!!! ciemnoto!!!

Gość joaśkazzz
ROSALINDA PACZEKO dzięki , chciałam się tylko upewnić , że mam się tym nie paprać mam nauczkę

Gość do koktajl-debilkoooooo
a dlaczego jest pusta? bo dba o siebie i che dobrze wygladac? sciero do podłogi:D:D:D:D:D

"ja już na pewno żadnych kosmetyków nie kupię na allegro. znowu okazuje się , że lepiej dołożyć trochę kasy i mieć coś porządnego co nie zaszkodzi." Dokładnie tak.. Jeszcze na początku na allegro można było kupić coś normalnego, ale teraz .. nie ma mowy :( A jeszcze lepsze są osoby, które kupują np pościel za 9zł a potem wystawiają negatyw, bo zła jakość. Jakiej jakości oczekiwali za 9zł ? ;)

"a dlaczego jest pusta? bo dba o siebie i che dobrze wygladac?" Tiaaa dla niektórych zadbana kobieta jest pusta ;) a inteligentna musi wyglądać jak fleja.

Gość do xmetaxa
jakie błędy popierdolona debilko?

do koktajl-debilkoooooo Piszę, że kiedy kobieta ma ładną cerę to nie musi używać fluidu bo nie zachodzi taka potrzeba. A ona, że kobiety zazwyczaj lubią się malować, chodzić do fryzjera itd.. no ok.. lubią. Ale co to ma wspólnego z moją wypowiedzią? Dlatego napisałam, że jest pusta bo pisze, jakby malowanie sobie ryja było najważniejszą rzeczą w jej życiu.