Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaśkazzz

"zwarzony" podkład na twarz

Polecane posty

Gość joaśkazzz
do xmetaxa rany. Boże widzisz i nie grzmisz!! wiesz co to słownik ortograficzny??? odsyłam do lektury

ROSALINDA PACZEKO Nie, nie jestem tego zdania, że inteligenta jest brzydka a ładna jest głupia (chociaż jest taki stereotyp) Chodzi mi o to, że jeśli nie trzeba się malować to po co to robić? Może nie uwierzysz ale są ładne kobiety bez tony makijażu na twarzy.

Gość tak to prawda....
widocznie ejstescie tak wstretnymi paszczurami wy glupie szmaty ze musicie nakladac na mordy tony podkladow, pudrow i innych wynalazkow, to tylko o was swiadczy :D ja nie msuze nakladac tych swinstw zeby ladnie wygladac i podobac sie menowi :) durne zdziry

Gość joaśkazzz
Kobietki, dziękuje za odpowiedzi w spawie podkładu . jutro odsyłam to dziadostwo i koniec kupowania kosmetyków, których nie moge wcześniej "pomacać" :)

"jakby malowanie sobie ryja było najważniejszą rzeczą w jej życiu." Może ty też spróbuj. Będziesz mniej rozgoryczona i chamska. Przy okazji zniknie z forum troche tematów :"dlaczego mnie zdradził" i "dlaczego nikt mnie nie kocha"

Gość tak to prawda....
najbardziej mnie cieszy to, ze od tej calej chemii bedziecie wygladac jak staruchy juz w wieku 50 lat buhehehehe, glupie szmaty

Gość joaśkazzz
staro mozna wygladać również z powodu nadmiernej ekspozycji na słońce. nowoczesne kosmetyki jak kremy i podkłady mają wysokie filtry i uważam, że to może być mniej szkodliwe niż wystawianie się na słońce

Gość tak to prawda....
tylko ze najczesciej zdradzane sa te latwe lafiryndy z sztucznymi cycami, wymalowane, wymuskane, przyklad doda, taka piekna zadbana a i tak kazdy ja zostawia ;) to ze musicie tyle stosowac pokazuje tylko jakie wstretne jestescie, nie wyszlybyscie na ulice bez tony podkladu na mordzie bo byscie tylko straszyly ludzi. ja nie mam cieni pod oczami, cere mam ladną, bez syfow wiec po jakiegos mam stosowac podklad i puder :D zazdrosnice

Gość hahahha..:D
"tak to prawda" a ty pusta pizdo juz wygladasz jak stara wyymietolona kurwa:D:D:D:D:D:D:D

Gość hahahha..:D
i wazysz kurwo pewnie ze sto kilo:D::D:D:D:D szmatoooooooooooooooooooooooo

Gość joaśkazzz
masło maślane , ale chcę rzec , iż część kosmetyków opóźnia proces starzenia, wszystko zależy od składu.

Gość tak to prawda....
jestem rumunska dziffka i obciagam zaropiałe kutasy :(

Gość joaśkazzz
jak widać każdy temat jest dobry do niezłej szydery :)

"cere mam ladną, bez syfow wiec po jakiegos mam stosowac podklad i puder" Lakier do paznokci też nakładasz kiedy są brudne żeby zakryć ? Myjesz włosy kiedy są już tłuste i farbujesz dopiero po pojawieniu się siwych ? Na pewno jesteś śliczna naturalna :) Pozdrawiam.

Gość tak to prawda....
pudlo jestem szczuplutka, niecale 50 kg przy 169cm :D lepiej napisz ile ty wazysz pokrako glupia

Gość tak to prawda....
rosalindo jestes tak glupia ze aż żal. mam naturalne wlosy jasny blond, po co je farbowac? wszyscy mi zazdroszczą tego koloru

Gość tak to prawda....
jem kupe mojego alfonsa,chcecie troche? jest pysznaaaa:)

nie wiem jak u was ale u mnie podkreslono to jako bład. to nie znaczy ze musice od razu wyzywac złośliwe piz*dy :o :o

Gość do--->tak to prawda....
ale chyba za to nikt nie zazdrosci ci intelektu,kultury i obycia:O

Gość tak to prawda....
to ze sama jestes brzydka rosalindo to nie znaczy ze kazda jest taka 🖐️ wspolczuje ci nie tylko glupoty ale i brzydoty, a na pewno ejstes brzydka skoro tyle na ryja musisz nakladac tych cudow, ale dzieki temu szybciej sie zestarzejsz 🖐️

Gość joaśkazzz
taaa powiedz ile ważysz a powiem ci kim jesteś.. możecie mi powiedzieć dlaczego na każdym topiku ludzie się wyzywają?

"mam naturalne wlosy jasny blond, po co je farbowac? " To w ogóle nic nie musisz robić ze sobą. Tylko mydło i woda ci starcza :) Gratuluje. Oby więcej takich pięknotek :)

Gość piątkowa majówka
Wczoraj hehe w biedronce kupiłam Max Factora:fluid, puder w kamieniu i tusz 2000calorie. Każdy po25 zł. Po co allegro z podróbami? Jestem zadowolona, dobrze dziś wyglądałam:)

Gość joaśkazzz
do xmetaxa po prostu trzeba uznać swój błąd a nie upierać się , że ma się rację. zwłaszcza jak się nie sprawdzi w wiarygodnych źródłach

"możecie mi powiedzieć dlaczego na każdym topiku ludzie się wyzywają?" Bo nie ma tu normalnej moderacji i każdy robi co chce. Ściąga tu stado zakompleksionych małolatek z pryszczami popierających naturę (ze względów finansowych w większości) i oto efekty.

ROSALINDA PACZEKO A mi się wydaje, że jesteś zwyczajnie zazdrosna. :( Nie piszę tego złośliwie. Nie możesz zrozumieć, że niektórzy nie muszą się pudrować? A malowanie paznokci to nie trafione porównanie... jak paznokcie są brudne to się je myje a nie przykrywa lakierem, kiedy nie ma co przykrywać na twarzy to na prawdę nie trzeba używać fluidu.

Gość joaśkazzz
do "tak to prawda...." jeżeli piszesz , żeś piękna , idealna itd znaczy , że jednak jakieś kompleksy próbujesz zatuszować.. nie wnikamy. niemniej nie powinnaś czepiać się innych kobiet na forum i zwracać się w ten sposób. piękno jest pojęciem względnym