Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dauedos1485

Co ma zrobic facet, ktory w wieku 26 lat nie ma 1 randki na koncie?

Polecane posty

Gość dauedos1485
min. wada jest to ze kiedy spedze zycie w celibacie, to nie bede mial dzieci. I nie bedzie kto mial sie mna zajac na stare lata. Czyli dokonam zycia w domu starcow. O ile bede dlugo zyl.

Gość gfdses
nie wiem czy od facetów . Chetne musza byc dwie osoby . Laski mnie podrywały w przeszłosci , ale dawałem im kosza . Jestem dosc beznadziejny wiec oszczedziłem im w ten sposób męczenia sie z moją osobą ..

Gość dauedos1485
z drugiej strony jak odpuszcze snbie ten temat to zaoszczedze kupe nerwow i kasy

Gość gfdses
Czyli dokonam zycia w domu starcow. O ile bede dlugo zyl. to jest mało prawdopodobne .. Mezczyzni rzadko żyją 90 lat . Wiekszosc umiera wtedy gdy jeszcze sa dosc sprawni czyli przed 70 rokiem zycia

i o ile bedziesz mial na to pieniadze ... a tak na marginesie to w polsce nie ma dobrych domow starcow ... to sie grubo zastanow... A ja uwazam ze fajnie miec dzieci ... Mozna je wszastkiego nauczc , przekazac im swoje madrosci ... to mile... A ile masz lat ze juz myslisz o dzieciach ,.

Gość dauedos1485
Tak zatem nazbieramy sporo za i przeciw, co mnie zmusza do doglebnej analizy tego tematu

Gość gfdses
wiekszosc facetow w Polsce przechodzi na emeryture w wieku 65 lat i umiera miedzy 65 a 70 rokiem zycia . Wiec emerytura trwa krótko ..

Gość gfdses
Mi sie wydaje ze najwazniejsze sa pieniadze . Jesli sie nie ma kasy zeby utrzymać kobiete i dzieci to lepiej sie nie pakować w małzenstwo i zostać singlem .

Gość dauedos1485
Gdzie fajnie miec dzieci? Karmic to, ubierac do matury. I jeszcze sie z tym uzerac po drodze

Gość gfdses
Dzieci nie sa złe, ale trzeba miec kase . Ja nie mam kasy wiec nawet nie mysle o dzieciach czy kobiecie .

Gość dauedos1485
Moj kolega powiedzial kiedys, ze bez sensu miec dzieci, bo zabieraja druga polowe zycia

Gość dauedos1485
Nieprawda zycie niestety to szambo i trzeba sie z tym pogodzic

Gość gfdses
Nie życie , ale kapitalizm, demokracja jest szambem . Ludzie sobie sami to stworzyli .

zycie jest piekne ... trzeba tylko w to uwierzyc.... jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ... Co cie takiego Dauedos1485 spotkalo ze tak uwazasz

Gość gfdses
Kazdy jest singlem z jakiegos powodu z charakteru , z braku kasy albo przez zły wygląd . Na pewno malo jest singli z wyboru

Gość dauedos1485
W moim przypadku to jest problemem, ze co jakis czas otoczenie mi robi glupie aluzje. Nawet znajomi w robocie spory kes czasu temu wstawiali mi glupie teksty

teraz nie ma singli z wyboru... ludzie sa samotni bo zamiast wyjsc z kims gdzies wola posiedziec na necie ...albo za duzo pracuja ... ale wstydza sie nawiazywac nowe znajomosc....

Gość dauedos1485
Co prawda nie nalezy sie przejmowac opinia innych. Ale zdrugiej strony stare porzekadlo mowi: Jak cie nazwie jedna osoba oslem to machnij na to reka. Jak dwie, przypatrz sie w lustrze a jak trzy, kup sobie siodlo. I cos w tym jest

Gość dauedos1485
Chcac niechcac opinia kolektywu zawsze jest bardziej niz mniej miarodajna

Gość dauedos1485
No wlasnie, za duzo pracuja. Zyjemy w takich czasach ze glownymi mottami sa ,, Arbeit macht frei'' i ,, byt wyznacza swiadomosc''

Gość dauedos1485
czylg to moze byc paradoksalnie rozwiazaniem problemu, gdyz praca i konsumpcja moga stac sie nowa wartoscia w zyciu czlowieka, zastepujacymi mu relacje damsko meskie

Gość dauedos1485
czylg to moze byc paradoksalnie rozwiazaniem problemu, gdyz praca i konsumpcja moga stac sie nowa wartoscia w zyciu czlowieka, zastepujacymi mu relacje damsko meskie

Gość paulina-85
mozesz sie powiesic!a czy Ty w ogole jestes facetem?

Gość dauedos1485
Najprawdziwszym- z zarostem na twarzy

Gość dauedos1485
Czemu od razu powiesic? To bolesna metoda - juz lepsze tabletki

Gość dauedos1485
No wlasnie. Doradzcie cos. Jak wybrnac z tej sytuacji

Gość dauedos1485
To jak jest w tym wieku? Szukac partnerki, czy odpuscic ten temat? W moim wieku i mojej sytuacji

Gość dauedos1485
?????